αρχικηVIRALΤι θα έλεγες να γίνεις συνδρομητής… καφέ; Αυτό το κουτί μπορεί να έρθει στην πόρτα σου

Τι θα έλεγες να γίνεις συνδρομητής… καφέ; Αυτό το κουτί μπορεί να έρθει στην πόρτα σου

Τώρα, ο καλύτερος καφές φτιάχνεται στο σπίτι σας, με ποικιλίες καφέ από όλο τον κόσμο!

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Το HeyBox ξεκίνησε ως το πρώτο συνδρομητικό eshop καφέ στην Ελλάδα. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τον πιο λαχταριστό και στυλάτο καφέ ever στο σπίτι ή στο γραφείο σας για να δώσετε στην ημέρα σας μοναδική γεύση, χρώματα και ενέργεια;

Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του hey-box.com με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 20€ και πάνω ή να κάνετε συνδρομή και να λαμβάνετε κάθε μήνα τον καφέ στην πόρτα σας. Μπορείτε ακόμα και να παραγγείλετε μέσω e-food και να έχετε την παραγγελία στην πόρτα σας μέσα σε 30 λεπτά!

Επίσης, αν ενδιαφέρεστε για γραφείο μπορείτε να επικοινωνήσετε με το HeyBox στο 210 8980873 για να σας ενημερώσουν για την εξατομικευμένη τους υπηρεσία.

HEYBOX ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι καφέδες παράγονται στην Ελλάδα και οι επιλογές ανανεώνονται συνέχεια, για να μη βαριέστε ποτέ!

Μπορείτε να βρείτε premium 100% Arabica blends, μονοποικιλιακούς, ελληνικό καφέ, αρωματικούς φίλτρου, κάψουλες αλουμινίου και ροφήματα σοκολάτας που θα σας ταξιδέψουν με γεύσεις από όλο τον κόσμο! Σύντομα, έρχονται και μοναδικές επιλογές σε τσάι!

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Mε τις συνδρομές, το HeyBox φροντίζει να μην ξεμένετε από καφέ ποτέ, φέρνοντάς τον κάθε μήνα στην πόρτα σας!

HeyBox Mystery Edition, που είναι μια μηνιαία συνδρομή για όσους αναζητούν γευστικές εκπλήξεις και θέλουν να γνωρίσουν τον καφέ από την αρχή. Κάθε μήνα, θα έρχεται στην πόρτα σας ένας διαφορετικός single origin καφές και ένα blend – μυστήριο, που θα το έχει διαλέξει η ομάδα του ΗeyBox!

HeyBox Picky Edition, που είναι μια μηνιαία συνδρομή για όσους ξέρουν τι θέλουν και προτιμούν να επιλέγουν μόνοι τους ανάμεσα στις ξεχωριστές επιλογές που διαθέτει το shop.

HeyBox Office Edition, που είναι μια μηνιαία συνδρομή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν μαζί με το team τους στο γραφείο έναν διαφορετικό, καλής ποιότητας καφέ σε ποσότητα!

HeyBox Gift Edition, που είναι μια μηνιαία συνδρομή στην περίπτωση που θέλετε να την προσφέρετε ως δωράκι σε κάποιον αγαπημένο σας coffee lover!

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + nineteen =