αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤι θα έλεγες να γίνεις… ένας Spitogatos; Δες τις tech θέσεις που έχει ανοιχτές η εταιρία και στείλε βιογραφικό

Τι θα έλεγες να γίνεις… ένας Spitogatos; Δες τις tech θέσεις που έχει ανοιχτές η εταιρία και στείλε βιογραφικό

Ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει αυτή την περίοδο ο Spitogatos. Το Real Web group, στο οποίο ανήκει ο Spitogatos, έχει παρουσία σε συνολικά 12 χώρες. Αυτές είναι οι: Ελλάδα, Κύπρος, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Ιταλία, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Σερβία, Σλοβενία, Αλβανία και Ισπανία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Spitogatos ξεκίνησε ως μια startup το μακρινό 2006. Τότε μια παρέα φίλων, δημιουργούσε την ιντερνετική πλατφόρμα, και μάλλον δεν φανταζόταν το τι θα ακολουθούσε. Ήταν ένα χόμπι. Μετά από 3 χρόνια έγινε η πρώτη ελληνική startup που «σήκωσε» χρηματοδότηση. Το project δεν ήταν κερδοφόρο μέχρι το 2012, ωστόσο οι άνθρωποι που βρίσκονταν πίσω από αυτό επέμειναν. Και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, αφού τώρα η ίδια πλατφόρμα κυριαρχεί στην αγορά της, και καταφέρνει να έχει παρουσία σε πολλές χώρες.

Οι θέσεις που έχει ανοιχτές τώρα ο Spitogatos είναι οι παρακάτω και αφορούν την Αθήνα. Πατώντας πάνω στο κάθε link μπορείτε να διαβάσατε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε το βιογραφικό σας.

Junior UX/UI Designer

Software Engineer, Enterprise Integration

Data Engineer

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο