αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤι θα έλεγες να γίνεις… ένας Spitogatos; Η πλατφόρμα άνοιξε νέες θέσεις εργασίας και μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Τι θα έλεγες να γίνεις… ένας Spitogatos; Η πλατφόρμα άνοιξε νέες θέσεις εργασίας και μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει αυτή την περίοδο ο Spitogatos. Το Real Web group, στο οποίο ανήκει ο Spitogatos, έχει παρουσία σε συνολικά 12 χώρες. Αυτές είναι οι: Ελλάδα, Κύπρος, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Ιταλία, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Σερβία, Σλοβενία, Αλβανία και Ισπανία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Spitogatos ξεκίνησε ως μια startup το μακρινό 2006. Τότε μια παρέα φίλων, δημιουργούσε την ιντερνετική πλατφόρμα, και μάλλον δεν φανταζόταν το τι θα ακολουθούσε. Ήταν ένα χόμπι. Μετά από 3 χρόνια έγινε η πρώτη ελληνική startup που «σήκωσε» χρηματοδότηση. Το project δεν ήταν κερδοφόρο μέχρι το 2012, ωστόσο οι άνθρωποι που βρίσκονταν πίσω από αυτό επέμειναν. Και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, αφού τώρα η ίδια πλατφόρμα κυριαρχεί στην αγορά της, και καταφέρνει να έχει παρουσία σε πολλές χώρες.

Οι θέσεις που έχει ανοιχτές τώρα ο Spitogatos είναι οι παρακάτω και αφορούν την Αθήνα. Πατώντας πάνω στο κάθε link μπορείτε να διαβάσατε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε το βιογραφικό σας.

Product Owner

Junior Quality Assurance Engineer

Data Engineer

Sales Account Manager- Bulgaria

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + eighteen =