αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤι είναι η ελληνική μηχανή αναζήτησης Koubaras, που λέει ότι επιστρέφει χρήματα στους καταναλωτές

Τι είναι η ελληνική μηχανή αναζήτησης Koubaras, που λέει ότι επιστρέφει χρήματα στους καταναλωτές

Την έναρξη λειτουργίας του koubaras.com ανακοινώνει η ANIMAPPS ΑΕ στα πλαίσια της επέκτασης των υπηρεσιών που προσφέρει στον χώρο του online shopping. Το koubaras.com αποτελεί την πρώτη και μοναδική Ελληνική μηχανή αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών, που εκτός της χαμηλότερης τιμής, σου επιστρέφει άμεσα μετρητά.

Πως γίνεται αυτό; Απλά πληκτρολογείς το προϊόν που αναζητάς και ο koubaras.com θα κάνει για εσένα όλα τα υπόλοιπα. Όχι μόνο θα βρει το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά θα σου το προσφέρει στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς και επιπλέον θα σου επιστρέψει άμεσα μετρητά.

Η χρήση του koubaras.com δεν έχει κανένα κόστος για τον καταναλωτή, αφού όλες οι υπηρεσίες παρέχονται εντελώς δωρεάν στους εγγεγραμμένους χρήστες, μέσα από μία εύχρηστη πλατφόρμα που παρέχει ένα φιλικό περιβάλλον διαχείρισης, για ασφαλείς και συμφέρουσες συναλλαγές.

Η πρωτοποριακή μηχανή αναζήτησης ξεκινά από σήμερα τη διαφημιστική της προώθηση με το hashtag #psaxto και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανοίξει τις «πύλες» της για τους Έλληνες καταναλωτές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =