αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι γίνεται με όσους είχαν παραγγείλει μέσω click away: Διαφορετικές πρακτικές από τις μεγάλες αλυσίδες

Τι γίνεται με όσους είχαν παραγγείλει μέσω click away: Διαφορετικές πρακτικές από τις μεγάλες αλυσίδες

Διαφορετικές πρακτικές φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν οι μεγάλες αλυσίδες, για όσους πελάτες έχουν ήδη κάνει παραγγελίες μέσω click away. Για όσους δηλαδή έκαναν παραγγελίες πριν την κατάργηση του μέτρου.

Συγκεκριμένα το plaisio, με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους πελάτες του ότι όσοι προχώρησαν σε παραγγελίες την Κυριακή 3/1 με την μέθοδο click away, οι παραγγελίες ακυρώνονται. Συγκεκριμένα τονίζει πως «Αν έχεις κάνει Click Away παραγγελία για παραλαβή την Κυριακή 3/1, δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να την παραλάβεις. Η παραγγελία σου θα ακυρωθεί και θα σου επιστρέψουμε το χρηματικό αντίτιμο της αγοράς σου.

tip! Κάνε νέα παραγγελία επιλέγοντας “Παράδοση στο χώρο σου” και θα είναι στην πόρτα σου άμεσα!

plaisio485

Παρ’ όλα τα προβλήματα μετά την κατάργηση της επιλογής του click away, ο Κωτσόβολος υπόσχεται παράδοση της παραγγελίας σε 24 ώρες στην πόρτα σου!

kotso48

Ίδια λογική και στα ΙΚΕΑ και Leroy Merlin. Η γνωστή αλυσίδα επίπλων και ειδών σπιτιού ΙΚΕΑ αναφέρει πως «Τα Καταστήματα και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ παραμένουν προσωρινά κλειστά. Μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε τις αγορές σας μέσω του ΙΚΕΑ e-shop με παράδοση στο σπίτι. Με τις νέες κυβερνητικές οδηγίες αναστέλλονται οι παραδόσεις click away. Για όσες παραγγελίες click away έχουν ήδη γίνει θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα για τον τρόπο παράδοσης. H δυνατότητα επιστροφής προϊόντων για αγορές παρατείνεται 40 ημέρες μετά το άνοιγμα των καταστημάτων. Τα αποθέματα των προϊόντων ανανεώνονται καθημερινά».

ikea485

Τέλος τα Leroy Merlin αναφέρουν «Σημαντική ενημέρωση! Λόγω αυξημένου φόρτου εργασιών, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης των παραγγελιών από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες
Για τις παραγγελίες Click Away που είναι σε εκκρεμότητα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να συνεννοηθούμε για την παραλαβή/ παράδοσή τους».

leroy34

Πηγή: dikaiologitika.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + seven =