αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤι αναμένεται να δούμε στο επετειακό Samsung Galaxy S10

Τι αναμένεται να δούμε στο επετειακό Samsung Galaxy S10

Η σειρά Samsung Galaxy S πλησιάζει την επέτειο των 10 ετών της και πληροφορίες από τη Νότια Κορέα μάς μεταφέρουν ήδη ενδιαφέροντα στοιχεία για το μοντέλο που ετοιμάζεται. Σύμφωνα με αυτές, το Samsung Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις με δύο διαφορετικά μεγέθη οθόνης. Κάθε έκδοση, μάλιστα, θα διαθέτει διαφορετικό αριθμό καμερών, με το κορυφαίο μοντέλο να διαθέτει τρεις κάμερες!

Τα τρία νέα μοντέλα ετοιμάζονται με τις κωδικές ονομασίες Beyond. Το Beyond 0 θα έρθει με single camera και panel 5,8 ιντσών, το Beyond 1 με την ίδια διαγώνιο οθόνης αλλά κυρτές πλευρές και dual camera setup, πιο ενδιαφέροντα όμως γίνονται τα πράγματα στην περίπτωση του Beyond 2.

Εκεί θα δούμε για πρώτη φορά σε συσκευή της Samsung αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, αλλά και… τρεις κάμερες.

Πρόκειται για τον τρόπο της Samsung να γιορτάσει τη δεκαετία των “S” μοντέλων, αν και η αλήθεια είναι πως υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος έως την κυκλοφορία τους, οπότε αναμένουμε περαιτέρω φημολογία το ερχόμενο διάστημα.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 10 =