αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤι ακριβώς θα κάνει η Full Vision οθόνη του νέου LG G6

Τι ακριβώς θα κάνει η Full Vision οθόνη του νέου LG G6

Σε συνέχεια της κυκλοφορίας του νέου LG G6, η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει και μια νέα έκδοση περιβάλλοντος εργασίας (user interface), το LG UX 6.0, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της νέας, ευρείας οθόνης FullVision®. Το LG G6 θα διαθέτει FullVision QHD οθόνη 5,7 ιντσών και ανάλυσης 2.880 x 1.440, με αναλογία 18:9 που γεμίζει σχεδόν ολόκληρη την μπροστινή πλευρά της συσκευής. Οι διαστάσεις του τηλεφώνου είναι σχεδιασμένες εργονομικά με σκοπό να εξασφαλίσουν την απόλυτη άνεση για το χρήστη καθώς και την συμβατότητα με υπάρχον αλλά και επερχόμενο ψηφιακό περιεχόμενο.

Το νέο user interface που θα διαθέτει το LG G6 μεγιστοποιεί τα πλεονεκτήματα της οθόνης FullVision, παρέχοντας στο χρήστη την απόλυτη άνεση χρήσης αλλά και πλεονεκτήματα όπως:

  • Διαφοροποιημένη εμπειρία προβολής περιεχομένου, όπως video clips, και πλοήγηση στο internet
  • Βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης για την κάμερα το οποίο «εκμεταλλεύεται» τον ‘extra’ χώρο που εξασφαλίζει το format 18:9 της οθόνης
  • Έξυπνα σχεδιασμένο GUI (Graphical User Interface) το οποίο επιτρέπει το άνοιγμα 2 παραθύρων σε τετράγωνο σχήμα δίπλα – δίπλα, παρέχοντας μια πιο παραγωγική εμπειρία multitasking.

Η οθόνη FullVision του LG G6 παρέχει στους χρήστες μια νέα εμπειρία θέασης. Η νέα, μεγάλη οθόνη διαθέτει διευρυμένο άνω και κάτω μέρος επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν περισσότερες πληροφορίες όταν πλοηγούνται στο internet ή όταν διαβάζουν e-books ενώ τους παρέχει πιο συναρπαστικές εμπειρίες όταν παρακολουθούν βίντεο ή παίζουν παιχνίδια.

Όπως σχολιάζει το Pc Magazine, το LG G6 αναμένεται να εγκαινιάσει μια νέα εποχή, κατά τη διάρκεια της οποίας τα premium smartphones θα φέρουν οθόνες με αναλογία πλευρών 18:9. Αυτός είναι και ο λόγος που το περιεχόμενο που είναι προσαρμοσμένο σε αναλογία 18:9, όπως ταινίες, εφαρμογές και παιχνίδια βρίσκεται σε ραγδαία άνοδο. Η συσκευή διαθέτει επίσης ένα χαρακτηριστικό το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθήσουν περιεχόμενο με αναλογία 16:9 σε format 18:9.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × one =