αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τι έμαθα από την αποτυχία στα 20 μου»: Ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος εξηγεί

«Τι έμαθα από την αποτυχία στα 20 μου»: Ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος εξηγεί

Όταν ο Michael «Rooster» McConaughey ήταν περίπου 20 χρονών, κατέστρεψε την business αυτοκρατορία που είχε φτιάξει. «Η μεγαλύτερη αποτυχία που είχα, ήταν όταν οδηγήθηκα στην πτώχευση» λέει τώρα ο ίδιος.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε, φτιάχνοντας μια εταιρία που δημιουργούσε χαλύβδινους σωλήνες, ο McConaughey έφτασε στην καταστροφή. «Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα ήταν ότι ενώ κατάφερνα να βγάζω χρήματα, δεν μπορούσα να τα κρατήσω» λέει ο businessman και συμπληρώνει: «Πίστευα ότι δεν θα είμαι ποτέ φτωχός».

Μετά την πτώχευση, τα ξεκίνησε όλα από την αρχή. «Έπρεπε να τα ξαναφτιάξω όλα, όπως ήταν πριν», σημειώνει. «Ήξερα ότι έπρεπε να φτιάξω μια καλή βάση. Ήξερα ότι έπρεπε να εστιάσω σε αυτό. Ήξερα ότι έπρεπε να το κάνω με τον αργό τρόπο» υπογραμμίζει ο γνωστός επιχειρηματίας. Και τελικά τα κατάφερε. Σήμερα ο Michael «Rooster» McConaughey είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους αυτοδημιούργητους εκατομμυριούχους, και ιδιοκτήτης της εταιρίας DGM Supply, που ειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων σωλήνων.

Τι έμαθε όμως από όλη αυτή τη διαδρομή, γεμάτη με καλές και κακές στιγμές; Ο McConaughey έμαθε την σημασία των συνεργασιών αλλά και του να έχεις καλούς μέντορες. «Είναι εκπληκτικό το πως βοηθά αυτό. Απλά με το να γνωρίζεις ότι κάποιος έχει εμπιστοσύνη και πίστη σε σένα. Είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο» καταλήγει.

ΥΓ: Για όσους αναρωτιούνται, ναι ο Michael είναι αδερφός του χολιγουντιανού ηθοποιού Matthew McConaughey.

ox281260647814711759

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψήφισε για το ποια θες να είναι η επόμενη special συνέντευξη στο It’s Possible

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =