αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤην 3η θέση κατέλαβε η ελληνική startup Pegneon στον διεθνή διαγωνισμό των Media Markt

Την 3η θέση κατέλαβε η ελληνική startup Pegneon στον διεθνή διαγωνισμό των Media Markt

Την 3η θέση κατέλαβε η εταιρεία Pegneon ανάμεσα σε άλλες 100 εταιρείες από πάνω από 5 χώρες που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο διαθνή διαγωνισμό των Media Markt, συμπεριλαμβανομένων και 30 εταιριών από την Ελλάδα. Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού κατάφεραν να περάσουν μόνο 11 από αυτές, μία εκ των οποίων ήταν και η Pegneon.

H Pegneon, ειδικεύεται στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών βιντεοπαιχνιδιών για την κατάρτιση των εργαζομένων. Η εταιρεία παρουσίασε επιτυχώς την καινοτόμα υπηρεσία της ‘Eugene’ στον τελικό του 2ου Startup Challenge ο οποίος ολοκληρώθηκε επιτυχώς στην Κωνσταντινούπολη στις 25 Ιουνίου και της εξασφάλισε την 3η θέση.

Στο πλαίσιο της βράβευσής της η Pegneon θα έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει πιλοτικά την υπηρεσία της στα καταστήματα της Media Markt και της Tekzen στην Τουρκία αλλά και να συμμετέχει στο συνέδριο ‘Retail Technologies’ που θα πραγματοποιηθεί στη Κωνσταντινούπολη την 1η Οκτωβρίου.

Την πρώτη θέση του διαγωνισμού κατέλαβε η εταιρεία Bagaj που αφορά υπηρεσίες θυρίδας μέσω εφαρμογής σε κινητά ενώ στη δεύτερη θέση αναδείχθηκε η εταιρεία Poltio η οποία υποστηρίζει τις εταιρείες στο να δημιουργήσουν περιεχόμενο αλληλεπίδρασης μέσω μιας διαδραστικής πλατφόρμας επικοινωνίας με τους χρήστες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Pegneon: Η ελληνική startup που εκπαιδεύει τους εργαζομένους εταιριών, χρησιμοποιώντας serious games

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =