αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤην ελληνική startup MyNext επέλεξε η Cosmos Sport για να κάνει παραδόσεις προϊόντων

Την ελληνική startup MyNext επέλεξε η Cosmos Sport για να κάνει παραδόσεις προϊόντων

Την πλατφόρμα της MyNext επέλεξε η Cosmos Sport, η Νο1 ελληνική αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών, για να παραδίδει έγκαιρα και σωστά τις παραγγελίες των πελατών της εν μέσω του lockdown.

Η δυσκολία των εταιρειών ταχυμεταφοράς να ανταποκριθούν πλήρως στο αυξημένο έργο, οδήγησε την Cosmos Sport στην άμεση δημιουργία κεντρικά ελεγχόμενου στόλου διανομέων, καλύπτοντας γεωγραφικά τις περιοχές εντός ακτίνας του δικτύου των φυσικών καταστημάτων της, χρησιμοποιώντας την mobile εφαρμογή και πλατφόρμα της MyNext.  

Η πλατφόρμα MyNext προσφέρει την δυνατότητα σε κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση να παρακολουθεί τις αποστολές της, σε πραγματικό χρόνο, μέσα από μια πολύ εύχρηστη Plug n Play εφαρμογή. Μέσα από την πλατφόρμα προσφέρει ουσιαστικά την δυνατότητα η εκάστοτε εταιρεία να δημιουργήσει σ’ ελάχιστο χρόνο, ένα στόλο διανομέων και να τους αναθέτει εύκολα εργασίες σε μια εφαρμογή στο κινητό. Σε κάθε παράδοση είναι εμφανής σε πραγματικό χρόνο η ακριβής τοποθεσία και τα στοιχεία του παραλήπτη. 

Η MyNext αποτελεί ένα δυναμικό start up στον τομέα του “Last mile delivery” , με ομάδα που έχει εμπειρία ετών  στην ανάπτυξη λύσεων λογισμικού για τον τομέα των ταχυμεταφορών και Logistics. Οι επιχειρήσεις, μέσω της mobile εφαρμογής των διανομέων έχουν πλέον ένα ισχυρότατο εργαλείο παρακολούθησης – σε πραγματικό χρόνο – της πορείας αποστολής των παραγγελιών ,των πελατών τους, ώστε να βελτιώσουν το χρόνο παράδοσης και να μειώσουν αποτελεσματικά τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης τους.

Ο Νίκος Βαρβαδούκας, Chief Omnichannel Officer της Cosmos Sport, δήλωσε “ήταν χαρά μας που μέσα από την ανάγκη μας να παραδώσουμε παραγγελίες με ιδία μέσα, κατά την απαιτητική περίοδο του lock down, στηρίξαμε μια ταλαντούχα ελληνική ομάδα. Είναι προφανές ότι μέσα από τα μεγαλύτερα εμπόδια, προκύπτουν πάντοτε καινοτομίες από δημιουργικούς ανθρώπους”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 3 =