αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤηλεοπτικά στούντιο, βιβλιοθήκες και χώρος για εικονική πραγματικότητα: Μέσα στα γραφεία του Facebook στο Μανχάταν

Τηλεοπτικά στούντιο, βιβλιοθήκες και χώρος για εικονική πραγματικότητα: Μέσα στα γραφεία του Facebook στο Μανχάταν

Το Facebook, είναι για πολλούς ένα από τα καλύτερα μέρη για να εργαστεί κάποιος. Μια εταιρία σε συνεχή ανοδική τροχιά, νεανική φιλοσοφία, που δίνει πολλές παροχές και ελευθερίες στους εργαζομένους της. Σε παγκόσμια κλίμακα, απασχολεί αυτή τη στιγμή 16.000 ανθρώπους. Περίπου 1.000 από αυτούς εργάζονται στα γραφεία στο Μανχάταν. Εκεί μπορεί κάποιος να συναντήσει και κάποια από τα στελέχη του Instagram- μη ξεχνάμε ότι ανήκει πλέον στην «οικογένεια» του Facebook.

Ο φακός του Business Insider μπήκε στα εν λόγω γραφεία. Τι υπάρχει εκεί; Καταρχήν, πολύ χρώμα. Σε τοίχους και έπιπλα. Κάτι το οποίο δίνει μια πολύ φρέσκια εικόνα στον χώρο. Επίσης θα δει κάποιος βιβλιοθήκες, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να πάνε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και να χαλαρώσουν. Φυσικά, οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν και συστήματα εικονικής πραγματικότητας, για να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους.

Εκεί υπάρχει επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο τηλεοπτικό στούντιο, όπου δημιουργούνται πολλά από τα βίντεο που βλέπουμε στην διάσημη πλατφόρμα ή βίντεο για τα ΜΜΕ. Ένα επίσης αξιοπρόσεχτο στοιχείο, είναι ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να διακοσμήσουν το γραφείο τους όπως επιθυμούν. Μπορεί ακόμα και να κολλήσουν posters. Κάπως έτσι είναι η ζωή στα γραφεία του Facebook στο Μανχάταν.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

999

122

the-perks-arent-limited-to-the-food-employees-can-also-enjoy-board-games-or-virtual-reality-sessions-in-the-office

1111e-com

facebook-nyc-4958

if-youre-looking-for-an-especially-quiet-place-to-escape-the-office-library-offers-just-that

employees-can-design-and-print-their-own-posters-to-decorate-the-walls-at-the-offices-analog-research-laboratory

234

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 12 =