αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤεράστια γκάφα: Αεροπορικός κολοσσός πούλησε κατά λάθος θέσεις των 16.000 δολαρίων έναντι 675 δολαρίων

Τεράστια γκάφα: Αεροπορικός κολοσσός πούλησε κατά λάθος θέσεις των 16.000 δολαρίων έναντι 675 δολαρίων

Συμβαίνει… και τις καλύτερες οικογένειες. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας εναλλακτικός τίτλος για το συγκεκριμένο θέμα. Τι ακριβώς συνέβη: Ο μεγαλύτερος διεθνής αερομεταφορέας της Ασίας, Cathay Pacific Airways, πούλησε εισιτήρια business class από το Βιετνάμ στον Καναδά και τις ΗΠΑ σε τιμές οικονομικής θέσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με bloggers. Τα ναύλα επιστροφής στις premium θέσεις από το Da Nang στη Νέα Υόρκη ξεκινούσαν από τα 675 δολάρια για ένα ταξίδι τον Αύγουστο, έγραψε στις 31 Δεκεμβρίου ο Gary Leff, blogger ταξιδιών , στο View from the Wing.

Η Cathay είναι ενήμερη για το ζήτημα της τιμολόγησης και θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα, δήλωσε εκπρόσωπος του μεταφορέα μέσω τηλεφώνου. Ένα εισιτήριο επιστροφής business class στη Νέα Υόρκη από το Da Nang του Βιετνάμ κοστίζει περίπου 16.000 δολάρια για ταξίδια τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Cathay την Τετάρτη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =