αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤελικά, ποιος βραβεύτηκε ως «κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα, από το Top Employers Institute;

Τελικά, ποιος βραβεύτηκε ως «κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα, από το Top Employers Institute;

Είναι από αυτές τις ημέρες, που το inbox γεμίζει με emails από εταιρίες που βραβεύτηκαν. Και κατά έναν περίεργο τρόπο, όλοι είναι… νικητές. Από προχτές πιθανόν θα είδες την είδηση που έλεγε ότι «Η Παπαστράτος βραβεύεται για άλλη μία χρονιά ως «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα για το 2020 από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employer Institute». Μάλιστα στο Δελτίο Τύπου της εταιρίας, σημειώνεται ότι η Παπαστράτος παίρνει για 6η συνεχή χρονιά τον εν λόγω τίτλο.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Τι θα σκεφτεί κάποιος διαβάζοντας λοιπόν αυτό την είδηση που προκύπτει από το ΔΤ της εταιρίας; Ότι η Παπαστράτος βραβεύτηκε ως ο «κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα για το 2020. Τα πράγματα δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. Λίγο αργότερα, η Coca Cola 3E διαμοιράζει και εκείνη το Δελτίο Τύπου της. «Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναγνωρίζεται ως Κορυφαίος Εργοδότης για το 2020 από το παγκόσμιο Ινστιτούτο, ”Top Employers Institute”, ξεχωρίζοντας για τη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα, ενδυναμώνει και εξελίσσει όλους τους εργαζόμενους», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η εταιρία.

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο, διαπιστώσαμε ότι αντίστοιχη ανακοίνωση είχε βγάλει μερικές ημέρες πριν και η British American Tobacco Hellas. «Τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη 2020» στην Ελλάδα κατέκτησε η British American Tobacco Hellas ως αναγνώριση για τις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που ακολουθεί και οι οποίες θέτουν ως προτεραιότητα την εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της. H διάκριση από τον αναγνωρισμένο οργανισμό “Top Employer Institute” αποδεικνύει έμπρακτα την συνέπεια στη δέσμευση της εταιρείας να δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική της British American Tobacco στην Ελλάδα» αναφέρει η εταιρία.

Τι θα σκεφτείς τώρα; Μα μισό λεπτό, δεν είναι τελικά η Παπαστράτος ο «κορυφαίος εργοδότης»; Είναι όντως. Και τότε τι λέει η Coca Cola 3E; Είναι και αυτή «κορυφαίος εργοδότης». Και η British American Tobacco Hellas που ήταν… πιο γρήγορη στα Δελτία Τύπου; Και αυτή είναι «κορυφαίος εργοδότης».

Ψάχνοντας λοιπόν την αρχική πηγή, διαπιστώνουμε ότι η εν λόγω βράβευση από το Top Employers Institute περιλαμβάνει συνολικά 13 εταιρίες, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μέσα στην λίστα είναι τόσο η Παπαστράτος, όσο και οι Coca Cola 3E και British American Tobacco Hellas, για τις οποίες μιλήσαμε πριν. Μάλιστα, βλέπουμε ότι μέσα στην λίστα είναι και άλλες επιλογές όπως… η Novartis Hellas.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ένα: Όλοι βραβευμένοι, όλοι νικητές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =