αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤελικά, με πόσα χρήματα είναι ευτυχισμένος ένας άνθρωπος; Μια σύμβουλος εκατομμυριούχων δίνει την απάντηση

Τελικά, με πόσα χρήματα είναι ευτυχισμένος ένας άνθρωπος; Μια σύμβουλος εκατομμυριούχων δίνει την απάντηση

Ίσως το έχεις σκεφτεί. Πόσα χρήματα χρειάζεται ένας άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος; Και να μην ανισιχίσει ποτέ ξανά για το οικονομικό του ζήτημα.

Την απάντηση την δίνει η Wendy Sarasohn, που εργάζεται και ως σύμβουλους εκατομμυριούχων, οπότε κάτι παραπάνω θα γνωρίζει. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν το ποσό που θα σου επιτρέψει να ζήσεις χωρίς να δουλεύεις για το υπόλοιπο της ζωής σου και ταυτόχρονα να διατηρείς ένα πλουσιοπάροχο lifestyle είναι τα $190.000.000 ή €158.770.000 αν προτιμάς.

Όπως αναφέρει η Sarasohn, υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη αλληλουχία πραγμάτων που καταλήγουν σε αυτό το ποσό, συμπεριλαμβανομένων -μεταξύ άλλων- ενός σπιτιού στην Fifth Avenue της Νέας Υόρκης, ένα εξοχικό κάπου εξωτικά, η εκπαίδευση των παιδιών αλλά και πάγια έξοδα για ταξίδια, ψώνια και άλλα πράγματα που οι πλούσιοι συνηθίζουν να κάνουν στον άφθονο ελεύθερο χρόνο τους.

Με την άποψη της Sarasohn φαίνεται πως ταυτίζεται και ο συγγραφέας και εντρεπρενέρ Richard Kirshenbaum, ο οποίος συμπληρώνει ωστόσο πως δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει κανείς δισεκατομμυριούχος αν προηγουμένως δεν έχει κάποια οικονομική βάση, την οποία ορίζει στα $100.000.000.

Πηγή: Askmen.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 11 =