αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤελικά… έγινε κίνηση: Η Google εξαγόρασε την πλατφόρμα Fabric του Twitter

Τελικά… έγινε κίνηση: Η Google εξαγόρασε την πλατφόρμα Fabric του Twitter

Μετά από ένα σίριαλ που κρατά μερικούς μήνες, η Google έκανε κίνηση εξαγοράς προς το Twitter. Εντάξει, δεν το εξαγόρασε ολόκληρο, αλλά έστω ένα κομμάτι από αυτό. Συγκεκριμένα, η Google απέκτισε την πλατφόρμα Fabric, η οποία άνηκε στην κατοχή του Twitter. Πρόκειται για μια πολύ γνωστή πλατφόρμα για προγραμματιστές, μέσω της οποίας δημιουργούνται mobile εφαρμογές.

Στη Fabric, η οποία λειτουργεί από το 2014, υπάρχουν πολλά εργαλεία που χρησιμεύουν στη δημιουργία applications. Όλα (ακόμα και η ομάδα) περνούν πλέον στην κατοχή της Google, η οποία αναμένεται να τα χρησιμοποιήσει για να εδραιώσει τη δική της θέση. Όπως διαβάζουμε στο Business Insider, μέχρι σήμερα πάνω από 580.000 προγραμματιστές είχαν χρησιμοποιήσει την Fabric και τα εργαλεία της. Τροφοδοτώντας με εφαρμογές συνολικά 2,5 εκατ. φορητές συσκευές.

Υπενθυμίζεται, ότι η Google ήταν μέσα στους «μνηστήρες» για εξαγορά του Twitter, όταν τα σχετικά σενάρια βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Μαζί της και άλλα μεγάλα brands, όπως η SalesForce και η Disney. Τελικά, καμία από τις εν λόγω εταιρίες δεν προχώρησε σε επίσημη πρόταση. Με το Twitter να παραμένει μέχρι και σήμερα αυτόνομο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 9 =