αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤελείωσε η περιπέτεια: Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης

Τελείωσε η περιπέτεια: Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης

Ελεύθερος  έπειτα από έξι μήνες ομηρείας είναι από το πρωί ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης μετά από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα ο 54χρονος επιχειρηματίας απελευθερώθηκε στις επτάμισι το πρωί όταν οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν έφοδο σε αποθήκη μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που βρίσκεται σε περιοχή 4 χιλιομέτρων, έξω από την πόλη του Ρεθύμνου. Στο σημείο εντοπίστηκε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δεμένος και μαζί του ήταν ο ιδιοκτήτης της μάντρας και ένας φύλακας, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, συνολικά έχουν γίνει 8 συλλήψεις από τις οποίες σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάποια άτομα έχουν κατά το παρελθόν απασχολήσει τις αρχές ενώ φημολογείται πως υπάρχουν ανάμεσα στους συλληφθέντες και άτομα από το περιβάλλον του επιχειρηματία.

Σημειώνεται πως ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του αν και καταβεβλημένος.

Λεμπιδάκης: Ευχαριστώ τον αστυνομικό διευθυντή και τους αστυνομικούς της Κρήτης

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr τα πρώτα λόγια του επιχειρηματία ήταν ευχαριστίες προς όλους  τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην δύσκολη αυτή επιχείρηση.

“Ευχαριστώ τον αστυνομικό διευθυντή και τους άλλους  αστυνομικούς της Κρήτης  που έκαναν τη δουλειάς  τους με ακρίβεια και μυστικότητα,” είπε.

Τόσκας: Δεν δόθηκαν λύτρα 

Ο άνθρωπος είναι σώος και κοντά στους δικούς του, τον εξετάζουν οι γιατροί αυτή τη στιγμή. Έχουν συλληφθεί αρκετοί απαγωγείς, δήλωσε μεταξύ άλλων  ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ Τόσκας .

“Σώος είναι ο άνθρωπος και λύτρα δεν πλήρώθηκαν,” πρόσθεσε ο κ. Τόσκας.

Η επιχείρηση όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασία του Πολίτη, κ. Τοσκας, έγινε εντελώς αιφνίδια και τη σωστή χρονική στιγμή. Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι “Δε θα φέρναμε σε κίνδυνο την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα του Μιχάλη Λεμπιδάκη”.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + two =