αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Webinars, το Facebook και τα άλλα: Πως μπορείς να προμοτάρεις δωρεάν το project σου

Τα Webinars, το Facebook και τα άλλα: Πως μπορείς να προμοτάρεις δωρεάν το project σου

Ωραία, είχες την καταπληκτική ιδέα, και μετά από πολύ σκέψη και από περισσότερα business πλάνα, τελικά την έκανες πραγματικότητα. Πλέον το νέο project σου έχει βγει στην αγορά έστω και σε αρχικό στάδιο. Και κάπου εκεί, διαπιστώνεις ότι υπάρχει ακόμα ένα ζήτημα που πρέπει να λύσεις: Πως θα γίνει γνωστή η νέα σου επιχείρηση; Μπορεί να έχεις φτιάξει κάτι πολύ καλό αλλά αν δεν το μάθει ο κόσμος, τότε δεν έχει κανένα νόημα.

Μερικές πρακτικές απαντήσεις δίνει το παρακάτω γράφημα. Σου παραθέτει, δηλαδή, μερικές επιλογές για να προμοτάρεις το project σου. Και μάλιστα δωρεάν. Ίσως η πιο προφανής επιλογή είναι το Facebook, όπου μπορείς να χτίσεις το δικό σου κοινό και στην συνέχεια να προβάλεις εκεί οτιδήποτε θέλεις. Θα πρέπει να σημειώσουμε βέβαια ότι αν δεν «ρίξεις» μερικά χρήματα, είναι πιθανό να χρειαστεί αρκετός χρόνος για να αναπτύξεις μεγάλο κοινό και να δεις χειροπιαστά αποτελέσματα.

Άλλες επιλογές είναι φυσικά το YouTube, το Linkedin, ενώ πάντα υπάρχει και η πιο «παραδοσιακή» επιλογή του email marketing. Μπορείς επίσης να κάνεις κάποιο Webinar- ένα online σεμινάριο μέσα από το οποίο θα δώσεις σημαντικές γνώσεις στους θεατές αλλά παράλληλα θα κάνεις γνωστή και την επιχείρηση σου.

https://i-h2.pinimg.com/564x/15/c7/cb/15c7cbd59ba82e3d33633c40208c8d74.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 20 =