αρχικηVIRALΤα Starbucks αποζημίωσαν με 75.000 λίρες μια μαθήτρια επειδή κάηκε από ρόφημα τους

Τα Starbucks αποζημίωσαν με 75.000 λίρες μια μαθήτρια επειδή κάηκε από ρόφημα τους

Aποζημίωση 75.000 λιρών έλαβε από τα Starbucks μια μαθήτρια στο Δουβλίνο η οποία υπέστη έγκαυμα με το ρόφημα που είχε αγοράσει από τη συγκεκριμένη αλυσίδα.

Το περιστατικό συνέβη το 2014 ενώ τώρα πάρθηκε η απόφαση του δικαστηρίου. Το κορίτσι είχε αγοράσει ένα Φραπουτσίνο, ένα ποτήρι τσάι και ένα μεγάλο μπιστκότο και επειδή δεν μπορούσε να τα κουβαλήσει όλα μαζί, ακούμπησε το τσάι στην κοιλιά της και το κράτησε με τον αγκώνά της για να μην της πέσει.

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, καθώς το ρόφημα τελικά χύθηκε πάνω της με αποτέλεσμα εκείνη να καεί.

Στην αγωγή που άσκησε η μητέρα της εναντίον της γνωστής αλυσίδας, υποστήριξε μεταξύ άλλων πως οι υπάλληλοι θα έπρεπε να της έχουν δώσει κάποια βάση για να μεταφέρει το ποτήρι, πράγμα το οποίο δεν έκαναν. «Ακόμα ένας λόγος παραπάνω το ότι ήταν παιδί», συμπληρώνει η ίδια.

Σύμφωνα με το Dublin Live, η οικογένεια έλαβε τελικά το ποσό από την εταιρεία καφέ, η οποία βέβαια αμφισβήτησε την υπόθεση.

Η προσφορά εγκρίθηκε από τον δικαστή Τζάστις Σίμονς, ο οποίος έκρινε πως η προσφορά ήταν ικανοποιητική, δεδομένου ότι η ουλή στο χέρι του κοριτσιού είναι εμφανής.

Οι δικηγόροι της Ντέμι, δήλωσαν πως η νεαρή τώρα αναγκάζεται να φορά μακριά πουκάμισα και μανίκια, ενώ το περιστατικό συνέβη σε μια εποχή που η εξωτερική εμφάνιση παίζει ιδιαίτερο ρόλο για την ίδια, δεδομένης της ηλικίας της.

Η βρετανική έκδοση της HuffPost που δημοσιεύει το θέμα, προσέγγισε τα Starbucks για κάποιο σχόλιο. Δεν έχει λάβει ωστόσο μέχρι σήμερα κάποια απάντηση.

Πηγή: Huffington Post Greece

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 14 =