αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Public φέρνουν το μοντέλο «αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα»

Τα Public φέρνουν το μοντέλο «αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα»

Τα Public είναι η πρώτη μεγάλη ελληνική αλυσίδα του λιανεμπορίου που συνάπτει συνεργασία με την Klarna -σουηδικό μονόκερο και κορυφαία fintech στην Ευρώπη βάσει αποτίμησης- που εγκαινίασε και επισήμως την παρουσία της στην Ελλάδα προσφέροντας το μοντέλο πληρωμών “buy now, pay later” (αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα).

Πρακτικά, όπως εξηγεί το Euro2day.gr, οι χρήστες της πλατφόρμας Public.gr έχουν τη δυνατότητα επιλέγοντας τρόπο πληρωμής Klarna να κατανείμουν το κόστος της αγοράς τους σε 3 άτοκες δόσεις. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται τη στιγμή της αγοράς ενώ οι υπόλοιπες δύο δόσεις προγραμματίζονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας – άτοκα και χωρίς έξοδα.

Η συμφωνία με την Public Group φέρεται να είναι αποκλειστική για ένα διάστημα και έρχεται να εξυπηρετήσει τη στρατηγική του ομίλου Olympia συμπληρώνοντας τις επενδυτικές πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται μέσω του “Public Capital Partners”, του οχήματος που έχει τροχοδρομηθεί προκειμένου να ενσωματωθούν στις πρακτικές πώλησης και στην εμπειρία αγορών του καταναλωτή νέες τεχνολογίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + fourteen =