αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Public ξανά «χτύπησαν» με… ανύπαρκτη προσφορά. Και το Skroutz τα «μαρτυρά» όλα

Τα Public ξανά «χτύπησαν» με… ανύπαρκτη προσφορά. Και το Skroutz τα «μαρτυρά» όλα

«Πρόλαβε τον!», σημειώνουν τα Public στο νέο τους Post στο Facebook, το οποίο αφορά την νέα τους ιντερνετική προσφορά. Τι πουλάνε: Τον εξωτερικό σκληρό δίσκο LaCie Porsche Design STFD1000400 1TB 2.5″ USB 3.0. Αρχική τιμή πώλησης στα Public: 119,99 ευρώ. Τιμή προσφοράς: 79,99 ευρώ. Μάλιστα, η γνωστή αλυσίδα τονίζει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι σήμερα 1/10 στις 23:59 το βράδυ.

Κάνοντας μια απλή αναζήτηση στο γνωστό site σύγκρισης τιμών, Skroutz, διαπιστώνεις βέβαια ότι… δεν χρειάζεται να βιαστείς για να προλάβεις τη συγκεκριμένη προσφορά των Public. Γιατί; Διότι πολύ απλά, ο ίδιος ακριβώς δίσκος πωλείται σε άλλα καταστήματα, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 80 ευρώ. Χωρίς προσφορά. Ναι, οι «κανονικές τιμές» άλλων καταστημάτων, είναι ακριβώς ίδιες ή παρόμοιες με την «προσφορά» των Public. Κάτι που φυσικά έγινε ήδη αντιληπτό από απλούς χρήστες, που κάνουν το σχετικό τρολάρισμα κάτω από την ανάρτηση των Public.

Δεν είναι ένας απλός εξωτερικός δίσκος. Είναι LaCie με Porsche design και μόνο για σήμερα Κυριακή είναι σε προσφορά 79,99€ από αρχική 119,99€, όφελος -40€. Με 1ΤΒ και τεχνολογία USB 3.1/USB 3.0. Πρόλαβέ τον!

Posted by Public on Sonntag, 1. Oktober 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =