αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Public αναζητούν πτυχιούχους για εργασία… ενός μήνα (αποσπώντας και βραβεία HR)

Τα Public αναζητούν πτυχιούχους για εργασία… ενός μήνα (αποσπώντας και βραβεία HR)

Στην συνηθισμένη τακτική τους κινούνται τα Public. Η γνωστή αλυσίδα αναζητά εργαζομένους με σύμβαση ενός μήνα, για την περίοδο που ανοίγουν τα σχολεία. Δηλαδή τα άτομα που θα προσληφθούν θα εργαστούν μέσα στο χρονικό διάστημα Αύγουστος- Σεπτέμβριος 2018. Σημειώνεται ότι κάτι παρόμοιο είχε πράξει η εταιρία και τα περασμένα Χριστούγεννα, αλλά και το φθινόπωρο του 2017.

Το επίσης αξιοσημείωτο, είναι ότι τα Public θέλουν οι «εργαζόμενοι ενός μήνα» που θα προσλάβουν, να διαθέτουν πτυχίο (ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ). Όπως σημειώνεται στο επίσημο site της εταιρίας, στα απαραίτητα προσόντα είναι επίσης ο ενθουσιασμός για την Τεχνολογία και τα προϊόντα Ψυχαγωγίας, και ο προσανατολισμός στην άψογη Εξυπηρέτηση του Πελάτη. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μιλάνε και Αγγλικά.

«Αναζητάμε άτομα με πάθος, ευγένεια και χαμόγελο!», τονίζει η εταιρία στην σχετική ανάρτηση στο site της. Προκαλεί επίσης έκπληξη, ότι οι τακτικές που εφαρμόζουν τα Public αποσπούν… και βραβεία. Όπως γράφαμε τον περασμένο Νοέμβριο, η αλυσίδα απέσπασε βραβεία για το HR της και συγκεκριμένα:

HR Awards 2017
– Χρυσό Βραβείο «Best Talent Management Strategy»

HR Excellence Awards 2017
– Πρώτο Βραβείο Αριστείας «Talent Management & Succession Planning»
– Πρώτο Βραβείο Αριστείας «Healthy Working Environment, Wellness & Wellbeing»
– Δεύτερο Βραβείο Αριστείας «Learning & Development»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =