αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα McDonald’s, το πλάνο των 64 εκατ. ευρώ και το άνοιγμα καταστημάτων στην Ελλάδα

Τα McDonald’s, το πλάνο των 64 εκατ. ευρώ και το άνοιγμα καταστημάτων στην Ελλάδα

Δέκα νέα εστιατόρια άνοιξε το 2018 η Premier Capital plc, developmental licencee της McDonald’s σε έξι ευρωπαϊκές αγορές με έδρα τη Μάλτα, ενώ ξεκίνησε το πρόγραμμα ανάπτυξης του 2019 με τη λειτουργία ενός ακόμα εστιατορίου στην Ελλάδα τον Ιανουάριο. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος πρόκειται να ανοίξει συνολικά 13 εστιατόρια φέτος.

Τα νέα εστιατόρια εντάσσονται στο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους €64 εκατομμυρίων με στόχο τη διεύρυνση του δικτύου της Premier Capital στην Ελλάδα, στις Βαλτικές χώρες, στη Ρουμανία και στη Μάλτα, στα 176 εστιατόρια μέχρι το 2021.

Από τον Ιανουάριο 2018 μέχρι τον Ιανουάριο 2019, δημιουργήθηκαν 11 νέα εστιατόρια, εκ των οποίων τα τέσσερα εγκαινιάστηκαν στη Ρουμανία τον Δεκέμβριο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εστιατορίων McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital σε 147. Ο αριθμός των εργαζομένων ξεπερνά σήμερα τους 8.200 ανθρώπους. Τα οκτώ από τα νέα εστιατόρια άνοιξαν στη Ρουμανία, εκ των οποίων τα τέσσερα διαθέτουν τις υπηρεσίες McDrive και McCafe. Τα δύο νέα εστιατόρια στην Ελλάδα και το ένα στη Λιθουανία διαθέτουν την υπηρεσία McDrive.

Το πρόγραμμα αναβάθμισης του δικτύου της Premier Capital συνεχίστηκε και το 2018 με την ανακαίνιση 22 εστιατορίων σε Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία και Ρουμανία. Τα ανακαινισμένα εστιατόρια ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της McDonald’s με μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks) και ανανεωμένη κουζίνα, καθώς και με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και αναβαθμισμένους χώρους για πάρτι. Το πρόγραμμα αναβάθμισης έχει ήδη ολοκληρωθεί σε Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία και ως το 2020 θα έχει ολοκληρωθεί και σε Ελλάδα, Ρουμανία και Μάλτα.

Το 2019, η Premier Capital θα συνεχίσει να επενδύει στο καινοτόμο μοντέλο υπηρεσιών “Experience of the Future” και να εκπαιδεύει το προσωπικό της σχετικά, εισάγοντας καινοτομία στην εμπειρία των πελατών, αυξάνοντας την αλληλεπίδρασή τους με το brand. Περισσότερα εστιατόρια θα ανακαινιστούν και θα αναβαθμιστούν, ενώ θα εισαχθούν νέες υπηρεσίες.

“Το όραμά μας για την επόμενη τριετία εστιάζει στην καλύτερη πρόσβαση των πελατών μας στα McDonald’s, αναβαθμίζοντας την εμπειρία που τους παρέχουμε και διατηρώντας τη δέσμευσή μας προς τους ανθρώπους μας για επιβράβευση και επαγγελματική ανέλιξη μέσα στον όμιλο”, τονίζει ο CEO της Premier Capital, Victor Tedesco. “Θα το πετύχουμε λειτουργώντας εξαιρετικά εστιατόρια, δράττοντας ευκαιρίες ανάπτυξης, ενθαρρύνοντας νέους ηγέτες και απλοποιώντας τις διαδικασίες στα εστιατόριά μας”.

Τέλος, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η δραστηριότητα της Premier Capital συνέχισε να αναπτύσσεται το 2018 με μεγαλύτερο ετήσιο ρυθμό. Οι συγκρινόμενες πωλήσεις και ο αριθμός επισκεπτών αυξήθηκαν κατά 10% και 4% αντίστοιχα, συγκριτικά με το 2017.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − one =