αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα McDonald’s ανοίγουν 12 νέα εστιατόρια. Μέσα στο πλάνο και η Ελλάδα

Τα McDonald’s ανοίγουν 12 νέα εστιατόρια. Μέσα στο πλάνο και η Ελλάδα

Η Premier Capital plc, developmental licencee της McDonald’s σε έξι ευρωπαϊκές αγορές με έδρα τη Μάλτα, συνεχίζει εφέτος τη διεύρυνση του δικτύου της με 12 νέα εστιατόρια και εκσυγχρονισμό υφιστάμενων, βάσει επενδυτικού προγράμματος ύψους 28 εκατ. ευρώ, που προωθεί στην Ευρώπη.

Στόχος του ομίλου είναι η δημιουργία τουλάχιστον 12 νέων εστιατορίων κάθε χρόνο, στις χώρες δραστηριότητάς του, για την επόμενη τριετία. Στο πλαίσιο αυτό, η Premier Capital φιλοδοξεί να λειτουργεί συνολικά 190 εστιατόρια McDonald’s μέχρι το τέλος του 2022.

Το 2019, άνοιξαν 12 νέα εστιατόρια στις Βαλτικές χώρες, την Ελλάδα και τη Ρουμανία, μια επένδυση ύψους 23 εκατ. ευρώ, αυξάνοντας στα 156 τον συνολικό αριθμό των εστιατορίων McDonald’s που διαχειρίζεται ο όμιλος. Στη διάρκεια του έτους δημιουργήθηκαν περισσότερες από 780 νέες θέσεις εργασίας και έτσι ο αριθμός των εργαζομένων της Premier Capital ξεπερνά σήμερα τους 8.800 ανθρώπους.

Παράλληλα με την ανάπτυξη των υπηρεσιών McDrive και McCafe, ο όμιλος συνεχίζει να επεκτείνει την υπηρεσία McDelivery σε περισσότερα εστιατόρια. Οι καταναλωτές έχουν πλέον τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν στο σημείο επιλογής τους από 87 εστιατόρια στις Βαλτικές, την Ελλάδα και τη Ρουμανία. Πέρσι λανσαρίστηκε με επιτυχία η εφαρμογή για κινητά McDonald’s app και στη Μάλτα, και πλέον ο όμιλος επενδύει δυναμικά σε ψηφιακές δυνατότητες που απευθύνονται στους πελάτες του σε όλες τις αγορές όπου έχει παρουσία.

Σε όλες τις αγορές της, η Premier Capital συνεχίζει να επενδύει με έμφαση στις υποδομές των εστιατορίων και την αλυσίδα τροφοδοσίας, την εκπαίδευση και την παροχή κινήτρων για τους εργαζόμενους, καθώς και σε καινοτόμες υπηρεσίες προς τους πελάτες. Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αναβάθμισης όλων των εστιατορίων στην Ελλάδα και τη Μάλτα. Αντίστοιχα, έως το τέλος του 2021 θα έχουν αναβαθμιστεί όλα τα υφιστάμενα εστιατόρια της Ρουμανίας.

“Η Premier Capital βρίσκεται σε μια δυναμική φάση ανάπτυξης και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε προς όφελος των μετόχων μας, των ανθρώπων μας και των πελατών μας”, λέει ο Victor Tedesco, CEO της Premier Capital. “Η αφοσίωση των ηγετικών ομάδων και το πάθος των εργαζομένων για το brand και τους πελάτες μας, στις έξι αγορές μας, αποδεικνύει ότι είμαστε σε θέση να πετύχουμε τους στόχους μας και να τους ξεπεράσουμε. Έχουμε χτίσει με επιτυχία μια κουλτούρα συνεργασίας και ανταλλαγής γνώσεων μεταξύ των ομάδων μας που μας επιτρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς τους στόχους μας και να αναπτύσσουμε ηγέτες με ισχυρό επιχειρηματικό πνεύμα για το παρόν και το μέλλον. Είμαστε μια παγκόσμια οικογένεια αφοσιωμένη στο να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της McDonald’s, να προσφέρουμε απολαυστικές στιγμές εύκολα για όλους”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =