αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα McDonald’s άνοιξαν κατάστημα στη Λάρισα επενδύοντας 1,6 εκατ. ευρώ

Τα McDonald’s άνοιξαν κατάστημα στη Λάρισα επενδύοντας 1,6 εκατ. ευρώ

Συνεχίζει την ανάπτυξή του το δίκτυο McDonald’s στην Ελλάδα. Σήμερα το απόγευμα έγιναν τα εγκαίνια του νέου εστιατορίου στη Λάρισα (επί της παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης 37) με οικοδέσποινα την Ευαγγελία Αραβανή και με πολλές εκπλήξεις και happenings για μικρούς και μεγάλους.

Πρόκειται για το 24ο της αλυσίδας εστιατορίων McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital στην Ελλάδα. Η επένδυση για το νέο εστιατόριο ανήλθε σε 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ σε αυτό απασχολούνται 45 εργαζόμενοι.

Το νέο McDonald’s στη Λάρισα ακολουθεί μια μοντέρνα προσέγγιση στη διακόσμηση, που αντανακλά την αστική (urban) ατμόσφαιρα και παράλληλα δημιουργεί ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον για κάθε ώρα της ημέρας.

Τα έπιπλα, τα χρώματα και τα φινιρίσματα είναι ουδέτερα και λιτά, με «καθαρές» γραμμές που ζωντανεύουν από pop χρωματικές πινελιές. Τα γραφικά μοτίβα στους τοίχους δίνουν μια ευχάριστη και urban αίσθηση.Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, με άνετα καθίσματα, κατάλληλος για κάθε ώρα, για κάθε γεύμα και για όλες τις ηλικίες.

Το νέο εστιατόριο McDonald’s διαθέτει ευέλικτο χώρο για παιδικά πάρτι, χώρο στάθμευσης και υπηρεσία DriveThru για 24ωρη εξυπηρέτηση.

Παράλληλα, στο εστιατόριο λειτουργεί η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (tableservice), καθώς και δύο διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του.

Πηγή: Kosmoslarissa.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =