αρχικηVIRALΤα Lidl ετοιμάζουν… εκπομπή στην τηλεόραση

Τα Lidl ετοιμάζουν… εκπομπή στην τηλεόραση

Μία νέα εκπομπή με έμφαση στη διατροφή έρχεται τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. Πρόκειται για μία εκπομπή μαγειρικής 24 επεισοδίων, η οποία εστιάζει στα προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς που παράγονται για την Lidl Ελλάς.

Η εκπομπή, με πρωταγωνιστή τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου, αναδεικνύει την ποιοτική πρώτη ύλη στην παρασκευή νόστιμων και θρεπτικά ισορροπημένων γευστικών προτάσεων.

Η παρουσίαση, αλλά και όλες οι συνταγές φέρουν την υπογραφή του διεθνώς αναγνωρισμένου και πολυβραβευμένου σεφ. Η επιλογή να πρωταγωνιστήσει στην εκπομπή ήταν φυσικό επακόλουθο της μακροχρόνιας συνεργασίας του με την Lidl. Σημαντικός παράγοντας της σχέσης αυτής είναι η εμπιστοσύνη που δείχνει ο ίδιος στις προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες της εταιρείας με Έλληνες παραγωγούς, στην καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων, στους συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας αλλά και στην τήρηση υψηλών προδιαγραφών κατά τη μεταφορά, τη συντήρηση και τη συσκευασία των προϊόντων.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή,  προβάλλονται οι προδιαγραφές ποιότητας που πρέπει να έχουν οι τροφές και τα διατροφικά οφέλη τους στην υγεία μας, ενώ συμπληρώνουν τη θεματολογία της εκπομπής χρήσιμες συμβουλές για την παρασκευή συνταγών και τρόποι για την αξιοποίηση ακόμα και των υλικών που ενδεχομένως να έχουν περισσέψει στην κουζίνα.

Lidl: Νέα εκπομπή μαγειρικής με τον Λευτέρη Λαζάρου στον ANT1  - Κεντρική Εικόνα

Ο Λευτέρης Λαζάρου υποδέχεται στην κουζίνα της εκπομπής τόσο σπουδαστές μαγειρικής τέχνης όσο και απλούς τηλεθεατές, για να δημιουργήσουν μαζί νέες συνταγές και να λύσουν καθημερινές απορίες γύρω από το φαγητό. Επισκέπτεται Έλληνες παραγωγούς και μοιράζεται εικόνες, ειδική γνώση και εμπειρίες από την παραγωγή πολλών τοπικών προϊόντων. Μας μαθαίνει πώς να επιλέγουμε, να μαγειρεύουμε και να αξιοποιούμε ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η ελληνική παραγωγή, ενώ σε κάθε επεισόδιο τον συμπληρώνει με χρήσιμες διατροφικές συμβουλές ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέππας, υπ. Διδάκτορας του Παν. Αθηνών, στον τομέα της Διατροφογενετικής.

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα σκοπός της Lidl είναι να προσφέρει κάθε μέρα ό,τι πιο φρέσκο και ποιοτικό στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Μέσα από επιλεγμένες συνεργασίες με 1.800 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, η Lidl Ελλάς προσφέρει κάθε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, θρεπτικά γαλακτοκομικά, επιλεγμένα κρεατικά και ψάρια και μεγάλη ποικιλία φρεσκοψημένων αρτοσκευασμάτων.

Ακολουθεί ένα αυστηρό σύστημα διασφάλισης ποιότητας στην επιλογή, μεταφορά και αποθήκευση των προϊόντων, επιλέγει προμηθευτές με αυστηρά κριτήρια και φροντίζει να γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία παραγωγής κάθε προϊόντος.

Η νέα τηλεοπτική εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στις 13.45 και θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή στην ίδια ώρα στον ΑΝΤ1.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 10 =