αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Jumbo δεν αντικαθιστούν στο ΔΣ τον αδικοχαμένο γιό του Απόστολου Βακάκη- Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας

Τα Jumbo δεν αντικαθιστούν στο ΔΣ τον αδικοχαμένο γιό του Απόστολου Βακάκη- Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας

Πριν από λίγους μήνες ο γιος του ιδρυτή των Jumbo, Απόστολου Βακάκη, έχασε τη ζωή του στο γνωστό δυστύχημα με την Porsche. Ο νεαρός Γιώργος Βακάκης ήταν μέλος του ΔΣ της εταιρίας. Τώρα το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να μην αντικατασταθεί. Το ίδιο ισχύει και για τον Αδαμάντιο Σταματάκη, που υπέβαλε την παραίτησή του.

Η ανακοίνωση της εταιρίας

Το Διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Jumbo A.E.Ε. κατά τη συνεδρίαση του της 9ης Ιουνίου 2017: α) διαπίστωσε την κένωση λόγω θανάτου, που συνέβη στις 26.2.2017, της θέσης του εκτελεστικού μέλους Γεωργίου Βακάκη του Απόστολου-Ευάγγελου β) αποδέχθηκε την παραίτηση του κ. Αδαμάντιου Σταματάκη (ανεξάρτητο μη εκτελεστικού μέλους) και απεφάσισε να συνεχίσει τη διαχείριση και την εκπροσώπηση της εταιρείας χωρίς την αντικατάσταση των εκλιπόντων μελών του, μέχρι τη λήξη της θητείας του. Η σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καταχωρήθηκε στο Γ.Ε.ΜΗ με Α.Π 70239 την 23.06.2017.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − fourteen =