αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα iPhone 12, και iPhone 12 Pro θα έρχονται χωρίς φορτιστή και ενσύρματα ακουστικά στην συσκευασία τους

Τα iPhone 12, και iPhone 12 Pro θα έρχονται χωρίς φορτιστή και ενσύρματα ακουστικά στην συσκευασία τους

Πέρυσι η Apple κυκλοφόρησε τα iPhone 11 με τον φορτιστή και τα ενσύρματα EarPods ακουστικά στην συσκευασία. Πάρα αυτά η ευαισθησία της Apple για την προστασία του περιβάλλοντος αλλάζει πλέον αυτή την κατάσταση.

Η Apple λοιπόν σήμερα και επίσημα ανακοίνωσε την νέα iPhone 12 σειρά της. Κατά την διάρκεια των ανακοινώσεων αυτών η εταιρεία στάθηκε στην πολιτική της για την προστασία του περιβάλλοντος και στην απόφαση της να αφαιρέσει τα EarPods και τους φορτιστές από τις iPhone συσκευασίες. Αυτό σημαίνει πως οι νέες συσκευασίες είναι ελαφρύτερες, πιο λεπτές και η αφαίρεση αυτών των αξεσουάρ έχει μια πολύ θετική συμβολή στο περιβάλλον.

Αυτό που δεν ανακοίνωσε η Apple κατά την διάρκεια του event ήταν ότι αφαιρεί τα EarPods και τον φορτιστή και από τα iPhone 11.

Σύμφωνα με την Apple:

“Ως μέρος των προσπαθειών μας να επιτύχουμε τους στόχους μας για την προστασία του περιβάλλοντος το iPhone 11 δεν συμπεριλαμβάνει πλέον στην συσκευασία του τον φορτιστή και τα EarPods.”

Οι φήμες λοιπόν που θέλανε την Apple να αφαιρεί αυτά τα αξεσουάρ από τις iPhone 12 συσκευασίες επαληθεύτηκαν και όχι μόνο αυτό η εταιρεία τα αφαιρεί και από τις συσκευασίες των iPhone 11.

Πηγή: appleworldhellas.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 7 =