αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα Instant Games του Facebook είναι πλέον διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο

Τα Instant Games του Facebook είναι πλέον διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο

Χρειάστηκε να περάσουν 6 μήνες από το αρχικό λανσάρισμα των Instant Games στο Facebook Messenger για να μπορέσουν όλοι οι χρήστες της πλατφόρμας να τα απολαύσουν, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, από σήμερα ξεκινά το παγκόσμιο λανσάρισμα της λειτουργίας και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είναι διαθέσιμη σε όλους.

Η λειτουργία Instant Games περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή περίπου 50 παιχνίδια όπως Pac Man, Space Invaders και Words with Friends, και υποστηρίζεται από συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 5.0+ ή iOS 8+.

Για να παίξετε θα πρέπει να αναβαθμίσετε την εφαρμογή στην τελευταία έκδοση (μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα το update σε όλους), στη συνέχεια να ανοίξετε μια συνομιλία και εκεί θα δείτε το νέο εικονίδιο με το τηλεχειριστήριο. Επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε και μόλις ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας, ο συνομιλητής σας θα δει το σκορ και αν το επιθυμεί μπορεί να παίξει άμεσα για να σας νικήσει.

Σημειώστε ότι τα παιχνίδια “τρέχουν” μέσα από την πλατφόρμα της Facebook και δεν χρειάζεται download για να παίξετε.

Επιπρόσθετα, η Facebook ανακοίνωσε ότι σύντομα θα προστεθούν πιο πολύπλοκες λειτουργίες, όπως turn-based games, αλλά και game bots που θα προσφέρουν στους developers τη δυνατότητα να προσθέτουν νέες πίστες και επιτεύγματα.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =