αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα Facebook Groups αποκτούν ηχητικά δωμάτια και ομαδικά chat για να συζητούν οι χρήστες

Τα Facebook Groups αποκτούν ηχητικά δωμάτια και ομαδικά chat για να συζητούν οι χρήστες

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι το Facebook επενδύει όλο και περισσότερο στα Facebook Groups. Δίνοντας τους όλο και μεγαλύτερο ρόλο στην πλατφόρμα.

Τώρα ετοιμάζεται να προσφέρει μερικές νέες δυνατότητες σε αυτά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Meta, θα προσθέσει μια ειδική μπάρα πλοήγησης στην αριστερή πλευρά της εφαρμογής, από την οποία θα μπορείτε να περιηγηθείτε στα διάφορα groups. Μάλιστα, όπως ακριβώς συμβαίνει στο Discord και στο Slack, τα Groups θα αποκτήσουν και κανάλια, για μικρότερες και πιο συγκεκριμένες συζητήσεις/υποομάδες εντός της βασικής ομάδας. Στο πλαϊνό αυτό μενού θα φιλοξενούνται, λοιπόν, και τα κανάλια, οι γραπτές συζητήσεις της κοινότητας στο Messenger, τα events καθώς και τα ολοκαίνουρια ηχητικά κανάλια, στα οποία οι χρήστες θα μπορούν να μιλήσουν φωνητικά με άλλα μέλη της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα κανάλια θα έχουν τρεις μορφές στα νέα αυτά groups. Θα είναι είτε συνομιλίες κειμένου που θα θυμίζουν ομαδικές συζητήσεις στο Messenger, είτε φωνητικές συνομιλίες που θυμίζουν τα audio rooms του Discord. Τέλος, θα υπάρχουν και τα κανάλια με παραδοσιακό feed, τα οποία θα είναι πρακτικά σαν τον τοίχο ενός group σήμερα.

Οι αλλαγές βρίσκονται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο ανάπτυξης και αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες για όλους τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης μέσα στους επόμενους μήνες.

Μην ξεχνάτε: Γίνετε μέλη και στο Facebook Group του It’s Possible. Εκεί μπορείτε να κάνετε ελεύθερα και δωρεάν τις δικές σας αναρτήσεις που θα τις βλέπουν όλοι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 12 =