αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα Burger King έρχονται στην Ελλάδα και ξεκίνησαν προσλήψεις

Τα Burger King έρχονται στην Ελλάδα και ξεκίνησαν προσλήψεις

Το πρώτο Burger King στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός καθώς οι κατασκευαστικές εργασίες είναι σε προχωρημένο στάδιο και η εταιρεία SSP η οποία φέρνει την αμερικανική αλυσίδα στην χώρα μας έχει αναρτήσει αγγελίες για την πρόσληψη προσωπικού που θα στελεχώσουν το πρώτο κατάστημα το οποίο θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου.

Συγκεκριμένα μέσω τριών αγγελιών που “τρέχουν” εδώ και λίγες ημέρες η SSP αναζητά άτομα για πλήρη απασχόληση ως ταμίες, προσωπικό κουζίνας και στην εξυπηρέτηση του καταστήματος παρέχοντας δωρεάν διαμονή για όσους αποφασίσουν να συνεργαστούν με την εταιρεία και να μετακινηθούν στην Ρόδο.

 

Burger King: Ξεκίνησε τις προσλήψεις προσωπικού στην Ελλάδα

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη απόπειρα για την έλευση των Burger King στην Ελλάδα καθώς στα τέλη του 2014 είχε αναλάβει την επέκταση της στην Ελλάδα η Burger King SEE η οποία πέρα από την χώρα μας είχε το master franchise σε Ιταλία, Ρουμανία και Πολωνία. Η οικονομική κατάσταση στην χώρα και συγκεκριμένα η περίοδος των capital controls που ακολούθησαν το επόμενο καλοκαίρι φαίνεται ότι πάγωσαν τα σχέδια επέκτασης.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =