αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Burger King ταράζουν τα νερά: Λανσάρουν συνδρομή 5 δολαρίων για καφέ ενός ολόκληρου μήνα

Τα Burger King ταράζουν τα νερά: Λανσάρουν συνδρομή 5 δολαρίων για καφέ ενός ολόκληρου μήνα

Σε μια δυναμική κίνηση προχωρά η αλυσίδα Burger King. Συγκεκριμένα, το γνωστό brand λανσάρει μηνιαία συνδρομή… για καφέ. Με απλά λόγια, ένας πελάτης- συνδρομητής θα δίνει 5 δολάρια τον μήνα και θα μπορεί να αγοράζει καφέ για ολόκληρο τον μήνα. Μία κούπα την ημέρα.

Με το «BK Café Coffee Subscription» ουσιαστικά οι πελάτες θα πληρώνουν περίπου 17 σεντ την ημέρα για τον καφέ τους. Οι πελάτες θα μπορούν να αγοράσουν την συνδρομή καφέ μέσω της εφαρμογής Burger King. Στόχος της εταιρίας είναι φυσικά να δημιουργήσει ένα σταθερό κοινό, το οποίο θα αγοράζει προϊόντα καθημερινά από εκείνη.

«Συνεχίζουμε να εκμεταλλευόμαστε την τεχνολογία για να βελτιώσουμε την εμπειρία των επισκεπτών μας στα εστιατόρια μας», δήλωσε ο Chris Finazzo, πρόεδρος της Burger King North America. «Είμαστε υπερήφανοι για την έναρξη της δικής μας συνδρομητικής υπηρεσίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν τώρα να απολαύσουν ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ κάθε μέρα για μόλις $ 5 το μήνα» συμπλήρωσε.

Η νέα υπηρεσία έγινε διαθέσιμη στις ΗΠΑ. Και μένει να δούμε πότε θα γίνει διαθέσιμη και στον υπόλοιπο πλανήτη. Υπενθυμίζεται ότι τα Burger King έχουν πλέον παρουσία και στην Ελλάδα, οπότε οποιαδήποτε αντίστοιχη εξέλιξη μας αφορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =