αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Attica αγόρασαν 500 χιλ. μετοχές της Lamda Development

Τα Attica αγόρασαν 500 χιλ. μετοχές της Lamda Development

Τα Αττικα Πολυκαταστήμα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο αγοραστής του πακέτου των 500 χιλιάδων ιδίων μετοχών της Lamda Development που πέρασε πριν από λίγο μέσω του Χρηματιστηρίου.

Πρόκειται για μία ακόμη κίνηση, σε συνέχεια της χθεσινής του Olympia Group και της VNK Capital που αγόρασαν χθες το 12,8% της Lamda

Η νέα κίνηση από το Attica, όπου συμμετέχουν γνωστά ονόματα του εγχώριο λιανεμπορίου επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη στο εγχείρημα της Lamda για την αξιοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, σε συνέχεια των σχέσεων που έχει αναπτύξει και η διοίκηση της Lamda και ο ίδιος ο κ. Οδυσσέας Αθανασίου με τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο και τον όμιλο Κουτσολιούτσου.

Η επίσημη ανακοίνωση

Σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, και σε υλοποίηση της από 21ης Δεκεμβρίου 2017 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, η LAMDA Development S.A. ανακοινώνει ότι την 22α Δεκεμβρίου 2017 ολοκληρώθηκε η πώληση πεντακοσίων χιλιάδων (500.000) ίδιων μετοχών της Εταιρείας, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 0,63% του συνολικού αριθμού των κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, έναντι συνολικού τιμήματος 2.750.000,00 €, ήτοι 5,50 € ανά μετοχή.

Κατόπιν της ως άνω συναλλαγής, η Εταιρεία κατέχει 1.866.007 ίδιες μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 2,34% του συνολικού αριθμού των κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − thirteen =