αρχικηVIRALΤα 6 σπίτια με εκπληκτική θέα στην Αθήνα, στα οποία μπορείς να διανυκτερεύσεις μέσω Airbnb

Τα 6 σπίτια με εκπληκτική θέα στην Αθήνα, στα οποία μπορείς να διανυκτερεύσεις μέσω Airbnb

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί ότι θα θέλατε να περάσετε μερικές μέρες εκτός σπιτιού, αλλά μετά σκέφτεστε τις μετακινήσεις και τα έξοδα και ξανακάθεστε στον καναπέ σας; Υπάρχει μια λύση που κάτι μας λέει ότι δεν είχε περάσει από το μυαλό σας και ακούει στο όνομα Airbnb.

Σίγουρα το έχετε νιώσει. Μιλάμε για τις φορές που σας πιάνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ξεφύγετε, να κανονίσετε μια εκδρομή με το σύντροφό σας ή ένα weekend trip με τις φίλες σας. Και εκεί που είστε έτοιμες να πληκτρολογήσετε τον αριθμό του τηλεφώνου τους και να ανακοινώσετε την ιδέα σας γεμάτη ενθουσιασμό, θυμάστε ότι δεν προλαβαίνετε ή οτι μέχρι να φτάσετε θα πρέπει να επιστρέψετε λόγω δουλειάς. Στην συνέχεια κάνετε κι ένα πρόχειρο υπολογισμό των χρημάτων που θα σας φύγουν (για μετακινήσεις, διαμονή, έξοδα διαβίωσης) και κάπως έτσι, εκείνος ο αγνός, αυθόρμητος ενθουσιασμός της πρώτης στιγμής ξεφουσκώνει σαν μπαλόνι και εσείς επιστρέφετε στην αρχική σας θέση.

Ποιος είπε όμως ότι χρειάζεται να ταξιδέψετε χιλιόμετρα μακριά και να ξοδέψετε μια περιουσία για να νιώσετε την αίσθηση των διακοπών; To Bovary.gr παρουσιάζει 6 σπίτια με εκπληκτική θέα στην Αθήνα, τα οποία μπορείς να μισθώσεις τώρα.

Με κουκλίστικη ή μίνιμαλ διακόσμηση, άνετους χώρους, μεγάλες βεράντες, φανταστική θέα, αλλά και budget friendly τιμές, αυτά τα σπίτια είναι αληθινά διαμαντάκια.

Λοφτ στo κέντρο με ταράτσα-βεράντα, (45€/διανυκτέρευση)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + ten =