αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 6 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις επιλέξει τον λάθος business συνεργάτη

Τα 6 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις επιλέξει τον λάθος business συνεργάτη

Είναι ίσως η πρώτη κίνηση που κάνει κάποιος, όταν έχει μια business ιδέα: Προσπαθεί να βρει έναν συνεργάτη. Και είναι λογικό, αφού στο δύσκολο επιχειρηματικό ταξίδι, συνήθως θέλεις κάποιον μαζί σου. Κάποιον που πιθανότατα θα έχει γνώσεις τις οποίες εσύ δεν έχεις, και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους φόβους σου.

Όλα αυτά είναι θετικά. Τώρα όμως θα δούμε την άλλη πλευρά. Το αμερικανικό Entrepreneur.com έφτιαξε μια ιδιαίτερη λίστα. Είναι τα 6 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις επιλέξει τον λάθος συνεργάτη. Και αυτό μπορεί να αποδειχτεί καταστροφικό για την επιχείρηση σου. Δες παρακάτω τα σενάρια που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις.

1# Διαφορετική ηθική πάνω στην δουλειά. Και διαφορετικές πρακτικές σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των πελατών ή τα deadlines.

2# Ελλιπής εμπειρία. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

3# Διαφωνία σε σχέση με την βασική κατεύθυνση. Μπορεί ένας συνεργάτης να είναι ταλαντούχος αλλά να διαφωνείτε σε βασικά ζητήματα. Οι διαφωνίες καταναλώνουν χρόνο, πόρους, και προκαλούν άγχος σε συγκεχυμένους υπαλλήλους.

4# Διαμοιρασμός κερδών, χωρίς να φέρνει αξία. Είναι καλό να μοιράζεσαι τα κέρδη σου με κάποιον συνεργάτη. Ωστόσο, αυτός πρέπει να προσθέτει αξία στην εταιρία.

5# Κάνει αθέμιτες κινήσεις πίσω από την πλάτη σου. Είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης που έχει οδηγήσει πολλές εταιρίες στην καταστροφή. Αν γίνονται κινήσεις στο παρασκήνιο, μπορούν να σε φτάσουν ακόμα και στα δικαστήρια.

6# Χαλά την φήμη σου. Είναι ουσιαστικά συνέχεια του προηγούμενου Point. Οι λάθος κινήσεις από την μεριά του συνεργάτη σου, πέρα από όλα τα άλλα, μπορούν να πλήξουν και τη φήμη σου. Και μετά αυτό δύσκολα αλλάζει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × five =