αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 6 «κλειδιά» για να δουλέψει σωστά μια business ομάδα

Τα 6 «κλειδιά» για να δουλέψει σωστά μια business ομάδα

Είναι ίσως μια από τις πιο συνηθισμένες φράσεις που θα ακούσεις στα business events: «Η ομάδα κάνει την διαφορά». Και δεν είναι λάθος. Αφού πίσω από τα περισσότερα πετυχημένα projects βρίσκονται καλές ομάδες. Ακόμα κι αν ο leader είναι χαρισματικός, σίγουρα θα έχει βάλει γύρω του σωστούς ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν να φτάσει στον μεγάλο στόχο του.

Αλλά πως δουλεύει σωστά μια ομάδα; Αυτή δεν είναι μια εύκολη ερώτηση. Το παρακάτω γράφημα κάνει τα δεδομένα λίγο πιο συγκεκριμένα. Και παραθέτει τα 6 «κλειδιά» για να δουλέψει σωστά μια business ομάδα. Βασικό στοιχείο είναι η θετικότητα. Αν μια ομάδα το έχει μπορεί να είναι πιο δημιουργική και επίμονη προς τον στόχο της. Αν διαπιστώσεις ότι κάποιος στην ομάδα σου βγάζει έντονη αρνητικότητα, μάλλον πρέπει να το απομακρύνεις. Αφού αρκετές φορές… η αρνητικότητα είναι μεταδοτική.

Επίσης σημαντική είναι η προσαρμοστικότητα. Φρόντισε να ακούς τα όσα έχει να σου πει η ομάδα και να κάνεις τις κατάλληλες αλλαγές. Αυτό μπορεί να αφορά τις αρμοδιότητες ενός ρόλου ή τα ωράρια. Προσπάθησε να δημιουργήσεις έναν ευέλικτο περιβάλλον. Δες όλα τα tips για να λειτουργεί καλά η ομάδα σου παρακάτω.

https://i.pinimg.com/564x/00/6b/1b/006b1bbd05f6d2a2836eb85df17ca541.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − 4 =