αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 6 θετικά του να δουλεύεις μαζί με αγνώστους σε έναν co-working χώρο

Τα 6 θετικά του να δουλεύεις μαζί με αγνώστους σε έναν co-working χώρο

Είναι ένας καλός τρόπος για να εργαστεί ένας startupper ή ένας freelancer. Κάνοντας το εξής απλό: Μαζί με το laptop του, να πάει σε ένα co-working χώρο. Και να εργαστεί πλάι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει. Δηλαδή, δεν γνωρίζει στην αρχή. Διότι μετά από λίγο, μπορεί να  έχουν ανοίξει ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Ναι, κάπως έτσι λειτουργούν τα πράγματα σε τέτοιους χώρους. Το ότι θα πας εκεί μόνος, δεν σημαίνει ότι θα μείνεις αμίλητος σε μια γωνιά. Εκεί θα συναντήσεις και άλλους ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται πάνω σε ένα project ή είναι freelancers. Ένα πολύ ενδιαφέρον περιβάλλον, για να δουλέψει ένας νέος άνθρωπος. Και σίγουρα καλύτερο, από το να κάθεσαι κάθε ημέρα… κλεισμένος στο σπίτι σου, μπροστά από μια οθόνη.

Προσέξτε: Αυτό το μοντέλο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να πας σε έναν οργανωμένο co-working χώρο ή έναν incubator. Μπορείς να πας απλά σε μια καφετέρια, που προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Θυμηθείτε την σχετική εμπειρία μας από τα Starbucks στη Νέα Σμύρνη. Οι νέες τεχνολογίες σου δίνουν μεγάλες ελευθερίες πλέον. Μπορείς να δουλέψεις σχεδόν από οπουδήποτε.

Ποια είναι όμως τα θετικά του να δουλεύεις σε έναν χώρο, μαζί με άλλους άγνωστους (αλλά επίσης φιλόδοξους) ανθρώπους; Το αμερικανικό Entrepreneur.com, παραθέτει 6 από αυτά.

1- Networking

2- Θα χρησιμοποιείς app και εργαλεία… on the go

3- Βγαίνεις έξω από τη «ζώνη άνεσης» σου

4- Εργάζεσαι με τα δικά σου ωράρια

5- Χρησιμοποιείς της παροχές ενός co-working space

6- Αποφεύγεις την μοναξιά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − two =