αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 6 ‘εργαλεία’ που χρειάζεσαι για να δουλεύεις από οποιαδήποτε τοποθεσία: Εξηγεί ένας businessman που το κάνει

Τα 6 ‘εργαλεία’ που χρειάζεσαι για να δουλεύεις από οποιαδήποτε τοποθεσία: Εξηγεί ένας businessman που το κάνει

Το νέο trend μοιάζει συναρπαστικό: Να μπορείς να εργάζεσαι από οπουδήποτε, παρέα με το laptop σου και ένα smartphone. Είναι η τάση που ακολουθούν οι λεγόμενοι ψηφιακοί νομάδες. Μια τάση που αγαπούν και αρκετές startups. Τι ακριβώς χρειάζεσαι μαζί σου όμως, για να μπορείς να εργαστείς από οπουδήποτε στον κόσμο, χωρίς προβλήματα;

Ο Sujan Patel είναι μάρκετερ και συνιδρυτής της Web Profits. Και γνωρίζει πολύ καλά αυτόν τον τρόπο εργασίας. Έχει εργαζόμενους από τις ΗΠΑ, μέχρι της Αυστραλία και την Ρουμανία. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς είναι και σε διαφορετικές ζώνες ώρας. Μάλιστα, και το δικό του πρόγραμμα έχει αρκετά ταξίδια. Στα οποία πρέπει να κρατά την επαφή με την εταιρία του.

Σε άρθρο του στο Entrepreneur.com, παραθέτει τα βασικά ‘εργαλεία’ που πρέπει να έχει κάποιος, για να εργαστεί ως ψηφιακός νομάς. Εδώ είναι τα 6 ποιο χρήσιμα από αυτά.

1# Google για όλα: Ο τεχνολογικός κολοσσός έχει πολλά ‘εργαλεία’ που θα σε βοηθήσουν. Από το Gmail μέχρι το Google Docs.

2# Apps σε στιλ Uber: Για μετακινήσεις άμεσα, και οικονομικά.

3# Evernote: Πρόγραμμα για να κρατάς ηλεκτρονικές σημειώσεις για τις ιδέες σου.

4# Smartphone: Ναι είναι βασικό. Και laptop φυσικά, θα προσθέσουμε εμείς.

5# Slack: Για να κάνεις chat και digital meetings με την ομάδα σου.

6# Audiobooks: Πάντα θα υπάρχουν στιγμές που δεν θα μπορείς να δουλέψεις. ‘Η δεν θα θες να δουλέψεις. Με μερικά Audiobooks μπορείς να χαλαρώσεις και να «καθαρίσεις» το μυαλό σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 3 =