αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 6 βήματα για να επανασχεδιάσεις τον εαυτό σου

Τα 6 βήματα για να επανασχεδιάσεις τον εαυτό σου

Ναι, υπάρχει πάντα χώρος για θετικές αλλαγές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που επηρεάζει τους πάντες όμως, είναι να νιώθετε τόσο άνετα στην τρέχουσα κατάστασή σας που φοβάστε να αλλάξετε. Δεν είναι ότι δεν θέλετε να πιάσετε τα αστέρια, αλλά ξέρετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε. Το να κάνετε ένα άλμα και να εξερευνήσετε νέες επιλογές απαιτεί πίστη στον εαυτό σας.

Ακριβώς όπως το σώμα σας συνεργάζεται με το μυαλό σας για να σας ξυπνήσει όταν κοιμάστε, μπορεί επίσης να σας ειδοποιήσει όταν είναι ώρα να κάνετε αλλαγές.

Αλλά πρακτικά, πως μπορείς να ξεκινήσεις; Εδώ είναι τα 6 βήματα για να επανασχεδιάσεις τον εαυτό σου.

1# Ακούστε περισσότερο από ό, τι μιλάτε. Πάρτε πληροφορίες. Μην ακούτε μόνο αυτά που σας λένε οι άνθρωποι, σκεφτείτε τα. Επεξεργαστείτε τα. Προσπαθήστε να γίνετε σφουγγάρι για χρήσιμες πληροφορίες και φιλτράρετε τις ανοησίες.

2# Μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και δράματα. Εστιάστε στον εαυτό σας και στα θετικά.

3# Πείτε «Όχι» χωρίς να νιώθετε άσχημα. Εάν κάποιος σας ζητά να κάνετε κάτι που δεν θέλετε να κάνετε ή δεν θα σας κάνει καλύτερο, αρνηθείτε ευγενικά. Θυμήσου και το άρθρο: Πως οι έξυπνοι άνθρωποι λένε όχι, χωρίς να πουν την λέξη όχι- Εδώ είναι 5 τρόποι.

4# Διαβάστε καθημερινά. Αρθρα, βιβλία, μυθοπλασία ή οτιδήποτε άλλο. Δεν έχει σημασία, είτε θα μάθετε κάτι νέο είτε θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Και τα δύο είναι καλά πράγματα.

5# Μην προσπαθείτε να ευχαριστείσετε τους πάντες. Εχετε δεσμευτεί να αλλάξετε τη ζωή σας, κανενός άλλου. Κάντε αυτό για εσάς. Να είστε ώριμοι με το χρόνο σας, την εστίασή σας και την ενέργειά σας. Οι αληθινοί φίλοι θα καταλάβουν.

6# Μάθετε μια νέα δεξιότητα. Μπορεί να είναι σχεδόν οτιδήποτε, κάθε δεξιότητα είναι ένα επιπλέον βέλος για το τόξο σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − ten =