αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα 5 skills που θέλει να δει ένας εργοδότης στο βιογραφικό σου

Τα 5 skills που θέλει να δει ένας εργοδότης στο βιογραφικό σου

Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις στην σημερινή αγορά εργασίας. Ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου η ανεργία είναι έντονη. Και μόλις ανοίγει μια καλή θέση εργασίας, είναι λογικό να δημιουργείται… συνωστισμός βιογραφικών.

Τώρα θα δούμε 5 συγκεκριμένα skills που θέλει να δει ένας εργοδότης στο βιογραφικό σου. Αν τα έχεις, πρέπει να τα συμπεριλάβεις για να αποκτήσεις ένα προβάδισμα. Αν δεν τα έχεις, τότε ίσως χρειαστούν κάποια σεμινάρια…

1# Επικοινωνία. Τόσο σε προφορικό όσο και σε γραπτό λόγο. Απαραίτητο ειδικά για θέση που περιλαμβάνουν την συναναστροφή με πελάτες/ χρήστες.

2# Leadership / Management Skills. Όλες οι σύγχρονες εταιρίες θέλουν εργαζομένους με τέτοια skills. Έτσι ώστε να χριστεί μια δυνατή ομάδα.

3# Οργάνωση. Πρέπει να είσαι σε θέση να οργανώνεις τα tasks που πρέπει να ολοκληρώσεις. Και να πορεύεσαι με βάση τα αποτελέσματα.

4# Επίλυση προβλημάτων. Ίσως το πιο σημαντικό skills, το οποίο έχουμε δει να το αναφέρουν μερικοί κορυφαίοι επιχειρηματίες. Πέρα από τις γνώσεις και τα πτυχία, το σημαντικότερο για μια επιχείρηση είναι να λύνεις τα προβλήματα που προκύπτουν.

5# Ομαδικότητα. Αν δεν μπορείς να συνεργαστείς μέσα σε μια ομάδα, όλα τα άλλα επαγγελματικά προσόντα σου μπορούν να πάνε στράφι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + three =