αρχικηVIRAL«Τα 4 πράγματα που δεν πρέπει να χρησιμοποιείς ποτέ στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου»: Τι αποκαλύπτει μία πρώην υπάλληλος ξενοδοχείου

«Τα 4 πράγματα που δεν πρέπει να χρησιμοποιείς ποτέ στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου»: Τι αποκαλύπτει μία πρώην υπάλληλος ξενοδοχείου

Μία πρώην υπάλληλος ξενοδοχείου αποκάλυψε τα τέσσερα πράγματα που πρέπει να αποφεύγει να χρησιμοποιήσει κάποιος στο δωμάτιό του. Η Angela Riihiluoma (@angelariihiluoma), μοντέλο που δούλευε σε ξενοδοχείο, δημοσίευσε μια σειρά από σχετικά βίντεο στο TikTok.

Στο πρώτο βίντεο με τίτλο «Hotel Room Nastiness», αναφέρει: «Έπαθα σοκ όταν το έμαθα. Δούλεψα σε ένα ξενοδοχείο πριν από λίγο καιρό. Ασχολήθηκα με το μάρκετινγκ και ο κύριος με τον οποίον συνεργαζόμουν δούλευε σε ξενοδοχεία για 20 χρόνια. Μου εξομολογήθηκε κάποιες άκρως απόρρητες πληροφορίες που θα τις μοιραστώ μαζί σας.

  1. Αρχίζουμε με την καφετιέρα. Ποτέ μα ποτέ δεν χρησιμοποιούμε την καφετιέρα του δωματίου ξενοδοχείου. Διότι σε κάποιους τους αρέσει να την χρησιμοποιούν ως ουρητήριο, οπότε όσο εθισμένος και αν είσαι στον καφέ, μην αγγίξεις την καφετιέρα.
  2. Μην χρησιμοποιείται τα ποτήρια που έχουν στο μπάνιο. Προφανώς οι καθαρίστριες χρειάζονται τόσο χρόνο για να καθαρίσουν ένα δωμάτιο που σκουπίζουν τα ποτήρια με καθαριστικό Windex.
  3. Μην χρησιμοποιείται τον κάδο πάγου εκτός αν υπάρχει πλαστικής επένδυση σε αυτόν. Σε πολλούς αρέσει να χρησιμοποιούν τα κουβαδάκια πάγου για να κάνουν την ανάγκη τους.
  4. Μην χρησιμοποιείτε το επάνω κάλυμμα του κρεβατιού. Απλώς αφαιρέστε το. Βγάλτε το».

Επίσης η Angela αποκάλυψε και άλλα μυστικά που πρέπει να προσέχουν οι επισκέπτες σε ξενοδοχεία. «Να φοράτε πάντα κάλτσες ή παντόφλες επειδή τα ξενοδοχεία δεν πλένουν ποτέ το βρώμικο πάτωμα. Θα έχετε παρατηρήσει ότι κάθε φορά που ζητάτε παντόφλες δεν είναι λευκές, διότι το πάτωμα είναι πάντα βρώμικο», ανέφερε.

@angelariihiluoma

i was shocked to learn this 🤢 #hotelroom #hotelcleaning #cleantok #travel #traveltiktok #TakingCareOfBiz

♬ Oh No – Kreepa

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 13 =