αρχικηΧωρίς κατηγορίαΤα 4 πιο δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα για να στοιχηματίσετε

Τα 4 πιο δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα για να στοιχηματίσετε

Είναι πλέον γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να στοιχηματίσει με πραγματικά χρήματα σχεδόν σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Για παράδειγμα, μπορείτε να στοιχηματίσετε για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, ποιος θα κερδίσει στη Eurovision ή ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στο αγαπημένο σας τηλεπαιχνίδι. Όμως, παραδοσιακά, ο αθλητισμός είναι αυτός που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των παικτών.

Σε αυτήν τη λίστα θα βρείτε τα τέσσερα πιο δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα, που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των παικτών για στοιχήματα.

Στοιχήματα για ποδοσφαιρικούς αγώνες

Αναμφίβολα, το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για τα στοιχήματα. Οι λάτρεις του αθλήματος μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά είδη στοιχημάτων, όπως το ποια ομάδα θα κερδίσει στον εκάστοτε αγώνα, ποια ομάδα θα κερδίσει το πρωτάθλημα, πόσα γκολ θα μπουν και άλλα.

Το παμε στοιχημα ποδοσφαιρο είναι μία μόνο από τις επιλογές των παικτών. Ο γενικός κανόνας λέει ότι όσο μεγαλύτερη είναι η ποδοσφαιρική διοργάνωση, τόσο περισσότερες (και καλύτερες) είναι οι επιλογές των στοιχημάτων.

Στοιχήματα για αγώνες μπάσκετ

Το μπάσκετ είναι άλλο ένα αγαπητό άθλημα που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στο ελληνικό κοινό, κυρίως λόγω των επιτυχιών των ελληνικών ομάδων στο εξωτερικό. Το μεγαλύτερο και σίγουρα το πιο συζητημένο πρωτάθλημα στο μπάσκετ είναι το ΝΒΑ, κάτι που είναι λογικό, αν αναλογιστεί κανείς τα χρηματικά ποσά που έχουν στη διάθεσή τους οι ομάδες για να σχηματίσουν τις συνθέσεις τους. Πέρα από το ΝΒΑ, οι Έλληνες παίκτες επιλέγουν Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ για τα στοιχήματά τους.

Σε γενικές γραμμές, αυτό που κάνει το μπάσκετ να διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από το ποδόσφαιρο, είναι ότι υπάρχει γρηγορότερη δράση και συνεπώς διαφορετικά είδη στοιχημάτων.

Στοιχήματα στο βόλεϊ

Μετά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, σειρά έχει το βόλεϊ. Το μεγαλύτερο στοίχημα που μπορεί να βάλει κάποιος στο άθλημα αυτό, είναι το ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα. Όμως, επειδή πολλές φορές είναι σχετικά απλό να ποντάρει κάποιος στα μεγάλα φαβορί, σε μερικούς αγώνες, υπάρχει το λεγόμενο χάντικαπ που στην ουσία δίνει ένα πλεονέκτημα στον παίκτη που είναι λιγότερο πιθανό να κερδίσει, προκειμένου να εξισορροπήσουν σε έναν βαθμό οι προβλέψεις νίκης στον αγώνα. Βέβαια, και εδώ υπάρχουν οι αντίστοιχες προβλέψεις για το τελικό σκορ του αγώνα, τον συνολικό αριθμό των πόντων ανά περίοδο και άλλα.

Στοιχήματα στο τένις

Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες αρχίζουν είτε να παίζουν τένις είτε απλά να παρακολουθούν αγώνες και να στοιχηματίζουν σε αυτούς. Αυτό οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στις επιτυχίες που έχουν σημειώσει σε παγκόσμιο επίπεδο οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Οι επιλογές των στοιχημάτων για το άθλημα αυτό είναι πολλές. Το πιο κλασικό στοίχημα αφορά τον μεγάλο νικητή του αγώνα, ενώ μπορεί κάποιος να στοιχηματίσει στο ποιος θα κερδίσει το πρώτο σετ ή το πρώτο γκέιμ του αγώνα.

Όποιο άθλημα και αν επιλέξετε για να στοιχηματίσετε, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε τη δική σας στρατηγική η οποία θα πρέπει να βασιστεί στην έρευνα για την κάθε ομάδα ή τον κάθε παίκτη αλλά και στην ιστορικότητα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =