αρχικηVIRAL«Τα 4 μυστικά που οι εταιρίες πίτσας δεν θέλουν να ξέρεις»: Ένας υπάλληλος αποκαλύπτει

«Τα 4 μυστικά που οι εταιρίες πίτσας δεν θέλουν να ξέρεις»: Ένας υπάλληλος αποκαλύπτει

Υπάλληλος αποκάλυψε μικρά μυστικά τα οποία οι εταιρείες αποφεύγουν να σας πουν ή δεν θέλουν καν να ξέρετε, τουλάχιστον όχι μέχρι να πληρώσετε!

1. Οι online παραγγελίες μας βοηθούν πολύ γι’αυτό το λόγο επιβραβεύουμε όσους κάνουν τον κόπο να μπουνε στο site για να τις δουν. Πριν πάρεις τηλέφωνο, τσέκαρε όλες τις προσφορές.

2. Μην ξεχνάς πως ό,τι σου προτείνουμε στο τηλέφωνο, έχει εξτρα κόστος. Εννοείται πως θα πληρώσεις το “Μήπως θα θέλατε εξτρα τυρί;” και εννοείται πως υπάρχουν έρευνες που δείχνουν πως πολλές φορές οι άνθρωποι υποκύπτουν σε ό,τι τους προτείνουν, γιατί πεινάνε.

3. Κάθε ζύμη έχει κι άλλη τιμή. Η πιο φτηνή είναι η λεπτή ζύμη και η τιμή ανεβαίνει αν θελήσεις την αφράτη ζύμη. Όταν βλέπεις προσφορές να ξέρεις πως αφορούν την λεπτή ζύμη, διαφορετικά θα αναφέρεται σίγουρα στο φυλλάδιο πως αφορά κάποια πιο αφράτη εκδοχή της.

4. Συντηρητικά υπάρχουν παντού, ακόμη και στην πίτσα σας! Οι αλυσίδες πίτσας μπορούν να χρησιμοποιήσουν συντηρητικά στη ζύμη και τη σάλτσα τους για να παρατείνουν τη διάρκειά τους, να βελτιώσουν τη γεύση τους και να διατηρήσουν την επιθυμητή υφή και χρώμα.

Πηγή: e-radio.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 7 =