αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 3 tips για να φτιάξεις ένα παράλληλο project που θα τρέχει (σχεδόν) μόνο του: Εξηγεί ένας angel investor

Τα 3 tips για να φτιάξεις ένα παράλληλο project που θα τρέχει (σχεδόν) μόνο του: Εξηγεί ένας angel investor

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται να ξεκινήσουν ένα παράλληλο project. Να το αναπτύξουν σιγά- σιγά, χωρίς όμως να αφήσουν άμεσα την βασική δουλειά τους. Αυτό δημιουργεί ένα πρόβλημα, ανάμεσα σε άλλα: Δεν έχεις αρκετό χρόνο, για να «τρέχεις» το παράλληλο εγχείρημα σου. Ποια είναι η επιλογή που πρέπει να κάνεις εδώ; Ο angel investor, Sharran Srivatsaa, εξηγεί το πως θα φτιάξεις ένα παράλληλο project, το οποίο θα τρέχει σχεδόν μόνο του.

Όπως σημειώνει, για να φτιάξεις ένα self-managing project, πρέπει να στηριχτείς σε 3 βασικούς πυλώνες.

1- Μάθε να πουλάς online
2- Δημιούργησε προϊόντα με αξία
3- Δημιουργία συστήματος διανομής

«Μπορείς να μάθεις το πως να πουλάς κάτι στο ίντερνετ, παρακολουθώντας απλά μερικά δωρεάν βίντεο», τονίζει ο έμπειρος businessman, μιλώντας στο CNBC. Δημιουργώντας προϊόντα “αξίας” όπως online μαθήματα, θα μπορέσεις να προσφέρεις κάτι που πιθανότατα χρειάζονται αρκετο;i χρήστες. Όσο για το πως θα διαμοιράσεις το προϊόν ή της υπηρεσίες σου με άμεσο τρόπο; Μια καλή επιλογή είναι να φτιάξεις μια λίστα με emails και να αρχίζεις να στέλνεις εκεί το υλικό.

Εδώ να προσθέσουμε, ότι σε όλη σου την προσπάθεια, σίγουρα μπορούν να παίξουν ρόλο και τα social media. Αν φτιάξεις και εκεί ένα κοινό (οκ, πιθανότατα θέλει χρόνο αυτό), μπορείς να κάνεις ακόμα και προγραμματισμένες αναρτήσεις, σε πλατφόρμες όπως το Facebook. Χωρίς να χρειάζεται να είσαι «πάνω» από το project σου κάθε ημέρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 2 =