αρχικηVIRALΤα 3 tips για να διαμορφώσεις σωστά έναν ενιαίο χώρο στο σπίτι

Τα 3 tips για να διαμορφώσεις σωστά έναν ενιαίο χώρο στο σπίτι

Ο ενιαίος χώρος του καθιστικού με την τραπεζαρία και την κουζίνα είναι αναμφισβήτητα μια αρχιτεκτονική επιλογή που έχει γίνει συνώνυμο της σύγχρονης ζωής. Προσφέρει πρακτικότητα, και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα παιδιά σας πιο εύκολα ή να συζητάτε με τους καλεσμένους σας ενώ ετοιμάζετε το δείπνο. Πάμε να δούμε 3 tips για να διαμορφώσεις έναν τέτοιο χώρο σωστά, σύμφωνα με το Reconsblog.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ «ΖΩΝΕΣ»

Μπορείτε να δημιουργήσετε φυσικά σύνορα με έπιπλα, μεγάλα φυτά, και τραπέζια. Αυτά τα κομμάτια θα λειτουργούν ως κλειδιά για να ενσωματωθούν με τον συνολικό χώρο. Για παράδειγμα, αν θέλετε να κρατήσετε τον χώρο ανοιχτό, τοποθετήστε καναπέδες γύρω από ένα χαλί, και χρησιμοποιήστε το χρώμα του χαλιού σε άλλα σημεία του χώρου – ίσως σε ένα βάζο στο τραπέζι της τραπεζαρίας.

ΚΟΙΝΟ ΘΕΜΑ

Διαφορετικές ζώνες, όπως η κουζίνα, η τραπεζαρία και το καθιστικό θα πρέπει να έχουν το δικό τους στυλ. Αλλά, σε έναν ενιαίο χώρο δεν θα φαίνεται ωραία αισθητικά. Γι’ αυτό, διαλέξτε ένα κοινό χρώμα και στυλ που θα συνδέονται μεταξύ τους.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Τα σπίτια με ενιαίους χώρους χρειάζονται ορισμένα κομμάτια που να δηλώνουν την κάθε ζώνη. Μεγάλοι πολυέλαιοι, καθρέφτες και χαλιά, είναι μερικά από αυτά που θα πρέπει να προσθέσετε στην λίστα σας.

Τέλος, να προσέχετε τα έπιπλα του σαλονιού να είναι ευνοϊκά τοποθετημένα, για να καλωσορίζουν τον επισκέπτη. Απαλλαχτείτε από περιττά έπιπλα ή χαλασμένα και αφήστε τον χώρα σας να αναπνέει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 4 =