αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 3 σημάδια που δείχνουν ότι μπορείς να γίνεις ένας πετυχημένος επιχειρηματίας. Πόσα από αυτά έχεις;

Τα 3 σημάδια που δείχνουν ότι μπορείς να γίνεις ένας πετυχημένος επιχειρηματίας. Πόσα από αυτά έχεις;

Δεν είναι εύκολο να φτάσεις στην επιχειρηματική επιτυχία. Αλλά τελικά, τι είναι αυτό που κάνει την διαφορά; Αυτό που ξεχωρίζει τους πετυχημένους από τους αποτυχημένους επιχειρηματίες; Ενώ αυτή είναι μια μεγάλη και πολύπλευρη συζήτηση, το CNBC προσπαθεί να κάνει τα δεδομένα λίγο πιο συγκεκριμένα. Και παραθέτει την γνώμη της best seller συγγραφέως και coach, Suzy Welch.

Οι ίδια λέει πως υπάρχουν 3 συγκεκριμένα σημάδια που δείχνουν ότι μπορείς να γίνεις ένας πετυχημένος επιχειρηματίας. Αυτά είναι τα εξής:

  1. Μεγάλο πάθος για μια ιδέα
  2. Επιθυμία να γίνεις το αφεντικό του εαυτού σου
  3. Ένα προϊόν ή υπηρεσία, για το οποίο οι άνθρωποι θα πληρώσουν

Αυτοί οι τρεις πυλώνες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ακόμα όμως κι αν δεν έχεις έναν από αυτούς, μπορείς να συνεχίσεις την πορεία σου. Αρκεί να βάλεις τις βάσεις και να φτιάξεις ένα πλάνο, έτσι ώστε στην συνέχεια να πετύχεις το 3/3.

Βεβαίως, όπως έχουμε ξανά πει, υπάρχουν και πολλοί άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο. Όπως η καλή ομάδα ή η επιμονή που θα δείξεις εσύ ο ίδιος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − six =