αρχικηVIRALΤα 3 πράγματα που σίγουρα έχεις στο σπίτι σου και… είναι πολύ βρώμικα

Τα 3 πράγματα που σίγουρα έχεις στο σπίτι σου και… είναι πολύ βρώμικα

Ξέρεις πολύ καλά πως το τηλέφωνο και το χειριστήριο της τηλεόρασης είναι από τα πιο βρώμικα πράγματα σε ένα σπίτι. Το ξέρεις και παίρνεις τα μέτρα σου και τα καθαρίζεις αρκετά συχνά. Υπάρχουν όμως και 3 πράγματα που είναι επίσης βρώμικα και ίσως δεν το γνωρίζεις. Δες το TOP-3 όπως το παρουσιάζει το Ladylike.gr.

Χαλιά και μοκέτες

Ο μέσος άνθρωπος αποβάλλει μέχρι και 1,5 εκατομμύρια κύτταρα του δέρματος κάθε ώρα. Θέλεις κάτι άλλο; Βάλε το τρίχωμα των κατοικιδίων, τη σκόνη από την ατμόσφαιρα και τα ψίχουλα κι έχεις ένα καταπληκτικό κοκτέιλ βακτηρίων.

Μαξιλάρια

Κάθε πότε αλλάζεις μαξιλάρι ή κάθε πότε το πλένεις; Παλεύεις να θυμηθείς ακόμα; Μάλλον έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά. Τα μαξιλάρια συλλέγουν βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα του δέρματός μας. Είναι απαραίτητο το καθάρισμα κάθε μήνα. Οι ειδικοί συστήνουν αντικατάσταση κάθε 6 μήνες με ένα χρόνο.

Σφουγγάρι πιάτων

Πώς θα καθαρίσεις τα πιάτα αν το σφουγγάρι που χρησιμοποιείς είναι πιο βρώμικο από αυτά; Κάθε φορά πρέπει να το στύβεις πολύ καλά και κάθε εβδομάδα να το πλένεις πολύ καλά μόνο του. Ρίξε το στο πλυντήριο ρούχων μαζί με τις πετσέτες της κουζίνας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 3 =