αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τα 3 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε»: Τι είπε ο CEO της Google μιλώντας σε φοιτητές

«Τα 3 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε»: Τι είπε ο CEO της Google μιλώντας σε φοιτητές

Τη δική του οπτική για το πως μπορεί να φτάσει κάποιος στην επιτυχία στη ζωή του, περιέγραψε ο CEO της Google, Sundar Pichai. Ο ίδιος βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στον τόπο καταγωγής του, στην Ινδία. Εκεί, μίλησε στους φοιτητές του Ινδικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας, το οποίο βρίσκεται έξω από την πόλη Καλκούτα.

Έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και όπως αναφέρει το site Newley.com, οι φοιτητές ρώτησαν μεταξύ άλλων τον έμπειρο CEO για το πως μπορούν να καταγράψουν μια επιτυχημένη πορεία σαν τη δική του. «Να ακολουθήσετε το πάθος σας, να πάρετε ρίσκα και να είστε δημιουργικοί» αυτά ήταν τα 3 στοιχεία στα οποία εστίασε ο Sundar Pichai.

Μάλιστα, η ομιλία του CEO τη Google, έγινε σε μια χώρα που θεωρείται αρκετά συντηρητική. Με τους γονείς συχνά να πιέζουν τα παιδιά τους έτσι ώστε να σπουδάσουν (ακόμα κι αν δεν το θέλουν τα ίδια), με σκοπό να εξασφαλίσουν μια θέση εργασίας.

Παράλληλα, ο Pichai δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κομμάτι της διασκέδασης. Αφού όπως είπε ο ίδιος έχει εργαστεί σκληρά στη ζωή του, αλλά πάντα έβρισκε χρόνο για να διασκεδάζει. Ένα κομμάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 12 =