αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τα 3 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να φτάσεις στην business επιτυχία»: Ο Mark Cuban μιλά ωμά, όπως πάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τα 3 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να φτάσεις στην business επιτυχία»: Ο Mark Cuban μιλά ωμά, όπως πάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Mark Cuban έχει καταγράψει το δικό του success story. Ξεκίνησε από το μηδέν και σήμερα είναι διάσημος επιχειρηματίας και επενδυτής. Φυσικά, έχει φτάσει να διαθέτει μια περιουσία εκατομμυρίων δολαρίων. Ενώ είναι και ιδιοκτήτης των Dallas Mavericks.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του, είναι ότι στις ομιλίες και τα σεμινάρια που κάνει, μιλά αρκετά ωμά. Στο παρακάτω βίντεο, είναι ξεκάθαρος: Για να φτάσεις στην επιχειρηματική επιτυχία, χρειάζεσαι 3 πράγματα. Το πρώτο είναι να ξέρεις να κάνεις πωλήσεις. Δεν υπάρχει πλέον επιχείρηση χωρίς πωλήσεις. Το δεύτερο πράγμα, είναι αυτό που λέει και το σλόγκαν της Nike: «Just Do it».

«Όταν πάω σε κολέγια για ομιλίες, μου λένε: ‘Θα με βοηθήσεις, θα με βοηθήσεις, θα με βοηθήσεις;’. Βοήθα τον εαυτό σου. Just Do it», τονίζει ο Mark Cuban.

Το τρίτο συστατικό της επιτυχίας είναι η προετοιμασία. Πρέπει να γνωρίζεις όσα περισσότερα μπορείς για το πεδίο στο οποίο θα δραστηριοποιηθείς. Να ξέρεις δεδομένα για την επιχείρηση σου και τους πελάτες σου.

Mark Cuban's 3 tips for business success

Love him or hate him, Mark Cuban gives it to you straight.

Posted by CNBC: Make It on Sonntag, 3. September 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + 14 =