αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τα 3 πράγματα που με οδήγησαν στην επιτυχία, όταν είχα πιάσει πάτο»: Ο πραγματικός «Λύκος της Wall Street» λέει πως ανέτρεψε τα δεδομένα

«Τα 3 πράγματα που με οδήγησαν στην επιτυχία, όταν είχα πιάσει πάτο»: Ο πραγματικός «Λύκος της Wall Street» λέει πως ανέτρεψε τα δεδομένα

Σου λέει κάτι το όνομα Jordan Belfort; Μάλλον όχι. Είναι πρώην χρηματιστής. Πάλι δεν σου λέει κάτι. Κι όμως, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ο πραγματικός «Λύκος της Wall Street». Η ιστορία του έγινε γνωστή μέσα από την ομώνυμη ταινία του 2013, στις οποία πρωταγωνίστησε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Η διαδρομή του Belfort δεν ήταν καθόλου εύκολη.

«Έχασα τα χρήματά μου, έχασα την ελευθερία μου, έχασα τα παιδιά μου για κάποιο χρονικό διάστημα. Η ζωή μου βυθίστηκε» δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Μάλιστα μπήκε και για κάποιο καιρό στην φυλακή. Όμως κατάφερε να διατηρήσει τα κίνητρα του, και να κάνει το μεγάλο come back. Όπως εξηγεί, σε αυτό τον βοήθησαν 3 πράγματα που έκανε: δημιούργησε ένα όραμα, καθιέρωσε μια στρατηγική και δούλεψε σκληρά.

Λίγες ημέρες μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, ο Belfort άρχισε να γράφει τα απομνημονεύματά του, τα οποία έλαβαν προκαταβολή 500.000 δολαρίων από τον Οίκο Random House, όπως σημειώνει το CNBC. Τώρα εργάζεται κυρίως ως motivational speaker και σύμβουλος.  Σύμφωνα με το Bloomberg, λαμβάνει περίπου 30.000 δολάρια ανά ομιλία και έχει επίσης δικαιώματα από την ταινία “Wolf of Wall Street”, η οποία έβγαλε σχεδόν 400 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

«Πρέπει να έχετε ένα όραμα για το μέλλον σας, που θα σας εμπνέει», λέει ο Jordan Belfort. Είναι αυτό που θα σε κάνει να πετάγεσαι από το κρεββάτι το πρωί, με στόχο να έχεις μια ζωή πολύ καλύτερη από αυτή που έχεις σήμερα.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =