αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα 3 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να βάλεις στο βιογραφικό σου. Εξηγεί μια expert του είδους

Τα 3 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να βάλεις στο βιογραφικό σου. Εξηγεί μια expert του είδους

Πολλές συζητήσεις γίνονται για το πως πρέπει να στηθεί ένα βιογραφικό ή το ποια πεδία πρέπει να συμπεριλάβεις σε αυτό. Αμέτρητα άρθρα γράφονται. Πολλά συμβουλευτικά βίντεο δημοσιεύονται επίσης. Ας δούμε όμως τώρα τα πράγματα από την αντίστροφη πλευρά. Δηλαδή, να εξετάσουμε τι ΔΕΝ πρέπει να βάλεις στο βιογραφικό σου.

Η Recruiting Specialist, Megan Dias, απάντησε σε αυτό το ερώτημα, σε post της στο Quora. Και ήταν συγκεκριμένη. Δεν πρέπει να συμπεριλάβεις στο βιογραφικό σου 3 πράγματα.

  • Δεν πρέπει να «φας» χώρο για να εξηγήσεις το πόσο σημαντικό είναι για εσένα να εργαστείς στην εκάστοτε εταιρία. Είναι άσκοπο. Προφανώς για να κάνεις αίτηση, θέλεις να εργαστείς εκεί.
  • Αν μετακομίζεις και δεν έχεις εγκατασταθεί ακόμα στη νέα σου βάση, μην βάλεις διεύθυνση κατοικίας ή πόλη. Άσε αυτό το πεδίο κενό.
  • Μην γράφεις για δουλειές που έχεις κάνει και είναι άσχετες με τη θέση που διεκδικείς τώρα. Αντί για αυτό, αν είσαι σε μια φάση που… αλλάζεις καριέρα, θα μπορούσες να γράψεις κάποια skills που έχεις και ταιριάζουν στην περίσταση.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + ten =